Speltips inför Djurgårdens IF – GKS Tychy 8/9: Klar vinst i CHL

Simon Pålsson Publicerat: 8 september 2019

Det blir fullt fokus på ett handikappspel inför söndagens tidiga möte i Champions Hockey League mellan Djurgården och GKS Tychy den 8 september 2019.

Annons:

CHL-gruppspelet har varit igång ett par veckor och precis som brukligt är det här en turnering som inleds i en väldig fart med massvis med matcher under den första inledningen på turneringen. På söndagen är det åter dags för Djurgården, ett av de hetare svenska lagen som är med i turneringen, att spela en viktig match.

Denna gång får publiken hemma i Stockholm se sitt lag mot GKS Tychy. Det är samma lag som Djurgården slog för bara någon vecka sedan, då med hela 6-2 på bortaplan. Många menar på att det här rimligen borde innebära att man nu vinner ännu större inför sin egen publik – men är det verkligen så enkelt?

I vår värld finns det all anledning att ifrågasätta ett så stort favoritskap, även fall vi med så stor tyngd som det bara går hävdar att djurgårdarna vinner den här matchen också. Det vore en riktig skräll om så inte blev fallet, det går inte att blunda för.

Annons:

Djurgården vinner – men inte enormt

I den senaste omgången åkte Djurgården på en synnerligen tung förlust på hemmaplan i CHL-gruppspelet. Detta mot Vienna Capitals från Österrike. Mötet slutade 3-6 till gästernas fördel och efteråt var inte minst lagkapten Jacob Josefson förbannad på sitt lag.

Det går att anklaga flera spelare – och kanske hela kollektivet – för att inte riktigt ha tagit matcherna i CHL på fullt allvar. Det är åtminstone en bestående känsla.

Det är också så att den här turneringen länge haft ett illavarslande rykte av sig att faktiskt vara en turnering som inte alla tar på allvar. Är det verkligen det som händer i det här fallet? Kanske är Djurgården inte riktigt så heta som man själva tror?

Hur som helst tror vi på seger för djurgårdarna, om än inte med överlägsen marginal.

GKS Tychy +4 spelas till fina 2,07 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  GKS Tychy +4
Odds:  2,07 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, söndag 8/9
TV:   svttva logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: