Speltips inför Frölunda – Cardiff Devils 8/10: Champions Hockey League

Simon Pålsson Publicerat: 8 oktober 2019

Som regerande mästare i Champions Hockey League är pressen stor på Frölunda inför matchen mot Cardiff Devils.

Annons:

Det är skarpt läge i Champions Hockey League där det första gruppspelet nu är framme vid sina sista två omgångar. Frölunda mot Cardiff Devils, ett underskattat lag av många, står nu för dörren.

Det är fortfarande så att Champions Hockey League brottas med utmaningen att få alla lag att bry sig helt och fullt om den här turneringen. Det skiljer fortfarande en hel del på hur olika klubbar väljer att värdera matcherna, någonting vi ser bevis på i vissa laguttagningar där viktiga spelare lämnas hemma från långa bortaresor för att vilas inför det mer viktiga inhemska ligaspelet.

Ur ett spelperspektiv kan det ställa till lite krångel, men i en sådan verklighet är det såklart befriande att ha med sig Frölunda Indians. Det är ett lag som alltid tagit den här turneringen på största möjliga allvar och som inser att det är en bra möjlighet att faktiskt få in lite segerglans till föreningen.

Just nu har man vunnit tre CHL-titlar på fyra år och kliver in i den här turneringen som regerande mästare. Det gör att man också får en enorm respekt ute i Europa där ännu fler klubbar känner till Frölunda. Det ska faktiskt inte underskattas.

Annons:

En tätare match än väntat

Frölunda har haft en ganska lovande inledning på säsongen i SHL, men kommer faktiskt till det här mötet från en tung förlust hemma mot Rögle BK i den senaste omgången. 1-2 var en ordentlig missräkning varpå göteborgarna tappade lite momentum i toppen av tabellen. Å andra sidan har resultaten varit tillräckligt goda för att man inte ska känna någon stress.

Som ett av få brittiska lag är Cardiff Devils faktiskt att räkna med, där offensiven ofta varit vägen till framgång. Men i en sådan här match, mot CHL-historiens klart bästa lag någonsin, krävs det en annan approach och vi tänker oss ett klart mer försiktigt bortalag.

Spelbolagen är helt säkra på en målfest, men vi tror att Frölunda gärna bevakar in en vinst här snarare än förtar sig alldeles för mycket i onödan. På hemmaplan ska det räcka.

Under 6,5 mål spelas därför till överraskande höga 1,86 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 mål
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:00, tisdag 8/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: