Speltips inför GKS Tychy – Djurgården Hockey 30/8: Dags för första omgången

Simon Pålsson Publicerat: 29 augusti 2019

Det blir ett spel där vi höjer varningens finger inför mötet mellan GKS Tychy och Djurgården Hockey i Champions Hockey League fredagen den 30 augusti 2019.

Annons:

Redan på torsdagskvällen spelades höstens första matcher i CHL-gruppspelet och det blev full fart direkt med två svenska lag i görningen. På fredagen är det dags för gruppspelet att åka vidare när ytterligare tre svensklag kliver in i handlingarna.

I det här skedet av säsongen är det alltid lite vanskligt att veta exakt var vi har lagen, men det vi kan ha med oss är att Djurgården kliver in i säsongen med höga förväntningar på sig efter att man varit ett starkt slutspelslag under förra säsongen i SHL.

Nu har man stuvat om i truppen och enligt egen utsago gjort den ännu starkare, även fall man då inte erbjudit ett nytt kontrakt till Dick Axelsson. Faktum är att veteranen fortsatt står utan klubb och därmed sadlat om till någon form av tv-expert, åtminstone under CHL-spelet. Då går han att se på SVT i samband med svenska lags matcher.
Annons:

Djurgården vinner komfortabelt

Det är många som inte har den bästa kollen på GKS Tychy. Men faktum är att det här är ett polskt lag som också finns inom fotbollen och som alltså har en sektion för den sporten också. Där är laget relativt stora, även fall man inte har i toppen av högstaligan att göra direkt. Men med en arena för 15000 är det ändå en respektabel klubb.

Tychy Winter Stadium är hur som helst arenan där hockeylaget spelar och det är en klubb som funnits sedan tidigt 70-tal. Med andra ord en ganska gammal förening i sammanhanget. Inte minst i en europeisk hockeyvärld där det grundas nya klubbar lite till höger och vänster. Med det sagt är nivån på polsk hockey inte den bästa och mot ett lag som Djurgården bör man få det svårt.

Det som ändå talar för hemmalaget här är att Djurgården inte alltid tagit Champions Hockey League på största allvar och så här tidigt på säsongen är vi inte riktigt säkra på vad som går att förvänta sig av laget i fråga. Är det verkligen rimligt att man kör över polackerna på bortaplan? Vi tror att det blir en vinst, men inte utklassning.

GKS Tychy +3 (asian handicap) spelas till 1,92 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: GKS Tychy +3 (asian handicap)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:  20:00, fredag 30/8
TV:  tv3sport logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: