Speltips inför Luleå HF – Augsburger Panthers 29/8: Champions Hockey League

Simon Pålsson Publicerat: 27 augusti 2019

Det blir ett målspel inför torsdagens Champions Hockey League mellan Luleå HF och Augsburger Panthers den 29 augusti 2019.

Annons:

Efter en synnerligen lång sommar är det äntligen dags för lite härlig svensk ishockey igen. I det här fallet är det slut på träningsmatcherna, en period som i ärlighetens namn går lite obemärkt förbi, för att istället vara dags för Champions Hockey League.

Enligt vissa är denna turnering lite av ett sorgebarn inom hockeyvärlden, men i våra ögon är det intressant att få se europeiska storlag mäta sina krafter mot varandra.

Och ja, det vore intressant om man hittade ett sätt att även få in KHL och deras lag i turneringen. Då hade vi kunnat prata om ett europeiskt Champions League på allvar. En sådan verklighet är dock synnerligen främmande, det vågar vi hävda.

Ett av de svenska lagen som ställer upp i Champions Hockey League det här året är förra årets succélag Luleå Hockey, som dock inte räckte hela vägen i SM-slutspelet. Att inleda den här säsongen med att spela gruppspel i CHL är förmodligen ett bra sätt att vässa formen.

Ingen målfest att vänta

Det som gjorde Luleå Hockey till ett succélag under stora delar av förra säsongen var den tydligt organiserade, defensivt inriktade. Det är lite att gå tillbaka till grunderna som många gånger har visat sig lyckosamt för Luleå Hockey.

Baserat på hur försäsongen har sett ut tror vi inte att det norrländska laget kommer att ta någon ny inriktning inför den här säsongen. Nu är dessutom den offensiva delen av spelet inte riktigt trimmad och i ett så här tidigt möte, även fall det råkar vara en träningsmatch, tror vi inte på någon målfest.

Luleå Hockey ska vara klart bättre än motståndet Augsburger Panthers.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,83 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, torsdag 29/8
TV:   svttjugofyra logo svttva logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: