Speltips inför TPS Åbo – Malmö Redhawks 8/9: CHL fortsätter

Simon Pålsson Publicerat: 8 september 2018

Malmö Redhawks åker upp till Finland med goda möjligheter att återigen få det att rassla till ordentligt i näten i fjärde omgången av CHL.

Annons:

Då är det dags för nästa omgång i Champions Hockey League, en turnering som verkligen inte ger spelarna mycket rast och ro så här i säsongsinledningen. Det fungerar dock som ett väldigt bra komplement till att bara spela internmatcher, träningsmatcher eller träna på egen hand. Nu blir det lite nerv tidigt och pulsen får gå upp. Det skadar inte.

Samtidigt är lagen inte fullt lika engagerade som i matcher i SHL eller matcher senare i CHL-turneringen, det är ett faktum som måste konstateras. Det gör också att få lag kliver in med rädsla till matcherna i CHL. Här handlar det om att våga gå för segern och inte bekymra sig så mycket över det eventuella risktagandet. Som åskådare skadar det inte med den typen av matcher.

Känslan är att det är lite precis den typen av tillställning som väntar i fredagens möte mellan finska TPS Åbo och skånska Malmö Redhawks, två lag kända för sin offensiva ishockey och sin många gånger fantastiska spets i offensiven. Det är också ingredienser som bör tala för en trevlig historia här.

Spel på målmarknaden

Om vi ser till inledningen på det här årets gruppspel i CHL har TPS Åbo haft det relativt tufft och inte riktigt presterat på den nivå som laget hade hoppats på. Det började illa med förlust borta mot Malmö Redhawks med hela 8-4 och blev sedan förlust mot EHC München med lika stor marginal, 5-1. Segern i returen mot tyskarna ger hopp, men starten har varit knackig.

Malmö Redhawks å sin sida har gjort 14 mål på sina tre första matcher, men har också släppt in hela elva mål och befäster därmed sitt rykte som ett riktigt hawaiilag.

Båda lagen tenderar att spela väldigt öppna matcher med många mål. Det finns ingenting som talar för att den trenden bryts nu.

Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,84 gånger såsen hos Betser. Då får vi pengarna tillbaka vid fem mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  18:00, lördag 8/9
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: