Speltips inför Växjö Lakers – Cardiff Devils 9/10: Underspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 9 oktober 2018

Det finns en väldigt tydlig favorit inför tisdagens femte omgång i CHL mellan det svenska storlaget Växjö Lakers och walesarna i Cardiff Devils.

Annons:

Champions Hockey League är tillbaka på tisdagen och en handfull svenska lag kliver alla in i handlingarna på samma dag. Efter ett par veckor är det nu dags för gruppspelet att återupptas och nu har lagen fått upp ångan efter ett par veckors spel i sina inhemska ligor. Det gäller både för Cardiff Devils på de brittiska öarna och Växjö Lakers hemma i Sverige.

Samtidigt ska sägas att det här är två lag som spelar i helt olika miljö till vardags. Visst, ishockeyn är på uppgång i den delen av Europa och Cardiff Devils är på många sätt ledande i sin del av hockeyvärlden, men gapet upp till Sverige och övriga ledande nationer i världen vad gäller ishockey är fortsatt enormt. Det gäller också för ett av de brittiska öarnas bästa lag.

Med det sagt så går Cardiff Devils betydligt bättre i det inhemska ligaspelet än i CHL-gruppspelet, där laget blivit lite av en slagpåse, även fall resultaten varit helt okej utan några storförluster. Enligt spelbolagen ska det också bli väldigt svårt borta mot Växjö Lakers på tisdagen och det kan vi köpa rakt av.

Ett självklart målspel

Växjö Lakers har inför den här säsongen stuvat om ordentligt i spelartruppen, någonting som klubben tvingades till efter att de allra främsta spelarna lämnade för spel i stora ligor och lag efter förra säsongens succé. Då blev det bland annat SM-guld efter en (!) förlust i hela slutspelet.

Nu har Växjö Lakers öppnat säsongen lite trevande och har inte minst problem i offensiven, det saker och ting inte går lika givet som tidigare. Det är fortfarande tidigt på året och kanske är det här på gång att förbättras med tiden. Det återstår att se.

Spelbolagen verkar tro att ett överspel är helt givet här med tanke på att hemmalaget kan köra över sina gäster, men vi tror inte på det. Växjö Lakers har inte förmågan just nu att vinna överlägset, samtidigt som Cardiff Devils visat sig mer svårslagna än många tror.

Under 7 mål (asian handicap) spelas till 1,65 gånger krämen hos MrGreen.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få vinstboost upp till 5000 kronor

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 7 mål (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  MrGreen
Spelstopp:  18:30, tisdag 9/10
TV: 
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: