Speltips Leksand – Fribourg Gotteron 5/10: Slutspelsklara

Simon Pålsson Publicerat: 5 oktober 2021

Fribourg Gotteron har tolv poäng av tolv möjliga. Leksands IF likaså. Nu möts lagen i två avslutande matcher i CHL-gruppspelet.

Leksands IF - Fribourg Gotteron

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nog var det en hel del som tänkte sig att även den här gruppen i årets Champions Hockey League skulle bli spännande ända in på målsnöret, men Fribourg Gotteron och Leksands IF har sett till att döda all spänning tidigt.

Fribourg Gotteron vann samtliga sina fyra matcher i början på september månad, alla efter ordinarie tid, och är därmed uppe på tolv inspelade poäng på fyra omgångar. Det vill säga maxpoängen.

Leksands IF har imponerat på precis samma sätt, med fyra raka vinster under ordinarie tid, och därmed en säkrad slutspelsplats i CHL.

Då är frågan hur dessa båda lag tar sig an den här matchen? Efter en så vansinnigt stark inledning på gruppspelet kan man slappna av och kanske fokusera på sitt ligaspel?

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formen är gryende i båda lag

Faktum är att inledningen på CHL-gruppspelet bara var en försmak på vad som komma skulle från både Fribourg Gotteron och Leksand, som har öppnat ligasäsongen väldigt bra också.

Fribourg Gotteron kommer till den här matchen med fem raka vinster och den senaste förlusten kom mot Lausanne. Då hade Fribourg Gotteron i för sig en period med fyra raka förluster, men i övrigt har man varit väldigt starka och har nu hittat formen igen.

Leksand såg lite krampaktiga ut precis i början på säsongen, men efter tre raka förluster har man nu vunnit tre av sina fyra senaste matcher och ser ut att hitta tillbaka till det som såg så lovande ut under september månads CHL-gruppspelande.

Med det sagt tror jag inte att lagen prioriterar den här matchen särskilt högt, mot ljuset av viktiga matcher i ligaspelet, och det i sig borde tala för att defensiven blir sämre. Det är den man först gör avkall på, är jag rädd.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1.60 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds: 1.60
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 18:05, tisdag 5 oktober 2021
TV:  svttva logo
Stream:  svtplay logo

Jämför odds: