Speltips Rögle – Sönderjyske 13/10: Överkörning

Simon Pålsson Publicerat: 13 oktober 2021

Vi förväntade oss utklassning från Rögle BK senast, men hemma mot SönderjyskE Ishockey kan det inte bli annat än en överkörning.

Rögle BK - Sönderjyske

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Champions Hockey League ska snart gå in i den avgörande slutspelsfasen, men först ska vi spela klart det första gruppspelet och här återstår en omgång. För Rögle BK går gruppspelet i mål först på onsdagskvällen, medan övriga svenska lag spelar på tisdagen.

Allting talar nu för att Rögle BK inte bara tar sig vidare, utan också gör det som gruppetta. Man behöver bara vinna mot Sönderjyske Ishockey i den allra sista omgången för att det ska vara klart.

En vinst, kan man verkligen räkna med det så utan vidare, tänker kanske ni? Ja, det kan man verkligen göra.

Rögle BK möter ett danskt lag som har fem förluster på fem försök, som har -25 i målskillnad och som inte varit särskilt bra i mer än enstaka perioder hittills under CHL-gruppspelet.

Med det sagt fanns det klara inslag av underskattning senast, när Rögle BK tog sig an samma lag på bortaplan, och bara vann med uddamålet. Då åkte man inte ens med bästa trupp till Danmark och tankarna var tydligt på annat håll.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Överkörning på hemmaplan

Nu slipper Rögle BK den halvsnåriga resan till Sönderjyske, utan kan istället se sitt bussåkande motstånd komma in till Ängelholm för matchen. Det är en klar fördel att kunna avgöra det här på hemmaplan.

I Champions Hockey League har skåningarna inte varit fullt så offensivt dominanta som vi vet att man kan och man är faktiskt det lag av topplagen som har gjort minst antal mål. Men nu möter man också ett lag som man rimligen borde kunna köra över.

Det faktum att det aldrig lossnade i Danmark för det första mötet tror jag stärker chanserna att Rögle BK gör en bra prestation här. Det känns helt enkelt som att det finns lite stolthet på spel. Det duger inte att man inte kör över danskarna åtminstone en av två gånger som man möts.

Dessutom behöver Rögle BK faktiskt vinna för att helt säkert ta sig vidare till nästa fas i Champions Hockey League.

Rögle BK -3,5 spelas till 1.80 gånger insatsen hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Rögle BK -3,5
Odds: 1.80
Bolag: 888sport
Spelstopp: 18:05, onsdag 13 oktober 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: