Speltips AIK – Björklöven 12/2: Hockeyallsvenskan

Simon Pålsson Publicerat: 12 februari 2021

AIK Hockey mot IF Björklöven väntar fredagen den 12 februari 2021. Vi rekar alltid med höga odds från HockeyAllsvenskan.

AIK Hockey - IF Björklöven

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det har varit en märklig säsong i den svenska hockeyn och HockeyAllsvenskan är inget undantag, där det minsann är svårare än någonsin att försöka utläsa någonting av tabellen, resultaten och den form som olika lag har.

IF Björklöven får plötsligt gälla som säsongens stora besvikelse, efter att man förra säsongen lekte hem grundserien, slog nytt poängrekord och såg ut att vara helt redo för att spela i SHL. Men i det skedet stängdes säsongen som bekant ner precis innan slutspelsfasen, och det blev inget kvalspel till SHL.

Nu ska sägas att Umeå-laget såklart tappade stora delar av sin spelartrupp och dess spets, men med det sagt är det fortfarande en missräkning hur säsongen i år har artat sig. Det måste ses som en besvikelse att laget nu tappat andraplatsen och är på väg att tappa mer än så.

Det är också slående hur svag säsongen har varit nu på slutet med tanke på att AIK Hockey har ätit ikapp och nu bara är nio poäng bakom i tabellen.

En vinst för AIK Hockey här skulle innebära att avståndet krymper till sex poäng och det vågar jag lova att det inte fanns någon som kunde tänka sig så sent som för ett år sedan.

AIK Hockey har hittat rätt

För två säsonger sedan hade AIK Hockey något stort på gång, men föll i kvalspelet mot SHL, tappade stora delar av spelartruppen och fick börja om igen. Det slutade sånär med att AIK Hockey ramlade ner till Division 1 förra säsongen, men då räddades man av corona.

I år har man ett starkare lag, men kan framförallt dra nytta av att konkurrensen i botten är större, och att det finns fler sämre lag i HockeyAllsvenskan.

Sista veckorna har AIK Hockey också hittat toppformen och har därmed klättrat ordentligt i tabellen, nu upp på en kvalplats inför vårens slutspelsfas. Ska det här plötsligt bli en säsong som kan sluta med avancemang till SHL? Det svänger häftigt.

AIK Hockey har en otrolig offensiv i vissa stunder och det har hjälpt laget alltmer. Nu möter man ett IF Björklöven som man har mycket revansch att hämta på efter förra säsongen.

Över 5,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos bet365. Jag tror att det blir åka av från två håll.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, fredag 12 februari 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: