Speltips AIK– Kristianstad 24/10: KIK är svaga borta

Oskar Jörnevik Publicerat: 23 oktober 2021

24 oktober 2021 är det dags för AIK att ta emot Kristianstad. Ett Kristianstad som har två raka matcher blir att bita i för Gnaget.

AIK - Kristianstad

New Customers Only. 18+. T&Cs Apply. begambleaware.org

AIK värvade inför säsongen ihop ett mycket intressant lag med massor av hemvändare, däribland klubbikonen Christian Sandberg. Laget gjorde en mycket svag försäsong där man endast lyckades vinna två av sju stycken matcher. I starten av hockeyallsvenskan har AIK blandat och gett en hel del, efter åtta spelade matcher har man vunnit fyra och förlorat fyra, alla efter 60 minuters spel. Målskyttet har inte riktigt fungerat för Gnaget, endast 25 mål på åtta spelade är alldeles för lite för en så skillad trupp som AIK besitter.

Kristianstad löste kontraktet förra året genom att slå Väsby i en bäst av sju serie. Värvade ihop ett bra lag på pappret men började säsongen med sex raka nederlag. Har på dom två senaste fighterna spelat riktigt bra och vunnit efter full tid mot Västerås såväl som Vita Hästen. Lämnade efter segern i Fredags mot Västerås över jumboplatsen till Vita Hästen. Kristianstad har haft mycket svårt att få in pucken, har bara gjort 22 mål i årets allsvenska och det är bara Hästen som är sämre på det, dock har man varit solida defensivt och “endast” släppt in 29 mål.

AIK har mycket starka siffror i specialteams, där man i powerplay har mycket starka 36.84%. Boxplay är även det starkt med en siffra på 84.21. Gästernas statistik är något sämre, men dock inte några bedrövliga siffror. I powerplay ligger man precis under 20%, men då ska ni veta att man gjort powerplay mål i två raka matcher. Boxplayet för Kristianstad är inte alls bra, knappa 72%, dessa siffror måste upp en aning om man ska hålla sig ifrån negativt kval.
100 KRONOR GRATISSPEL – HOS LEOVEGAS! Det populära spelbolaget LeoVegas är kända för alla mobilspelare. Gillar du betting i mobilen? Då finns det inget mer lämpligt spelbolag än det här. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta gratisspel – 100 kronor hos leovegas!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

AIK kan bättre!

AIK hade stora förväntningar på sig inför årets säsong då man plockat in namn som Christian Sandberg, Sam Marklund, Alexander Deilert och Axel Wemmenborn. Målet för Stockholmsklubben är en topp sex placering och vid vinst mot Kristianstad så går laget upp på en topp sex placering. Max Lindholm leder interna poängligan med 5+4, tvåa är Lucas Carlsosn på 2+5 samt på en tredje plats Anton Holm 4+2. Christian Sandberg gick poänglös i sina fem första matcher, men har gjort 2+1 på dom sista tre matcherna.

Kristianstad fick behålla Mikael Gath som headcoach men valde att rensa rejält i truppen. Kristianstad har plockat in en hel del transatlanter i laget, egentligen är det bara en av dom som levererat så här långt. Killen som gjort det bäst i gästernas lag är Amil Krupic, kom från just AIK inför säsongen, står noterat på fina 1+5 från sin backplats. Skulle Gath få igång herrar som Alex Rauter, Deven Sideroff och Kristoff Kontos kommer säsongen bli rolig för skåningarna.

Jag har valt att sikta in mig på underspelet i denna fight. Varför? Jo, för att Kristianstad har varit riktigt stabila defensivt i dom två senaste omgångarna + att AIK har haft svårt att förvalta sina målchanser sen omgång ett. Om vi tittar på matcherna lagen emellan så har fem matcher slutat med under 5.5 mål och två stycken över 5.5 mål. När Leovegas är generösa och betalar 1.82 gånger pengarna på underspelet är jag inte sen att hugga. Kristianstad kommer att fokusera på defensiven på Hovet i morgon. AIK har inte rosat marknaden i inledning och kommer få jobba för kassarna. Lycka till!

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 1.82
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 13.00
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds:

window.oddspediaWidgetMatchCenter5558358 = {
api_token: ”5a53e9cce64101cbce64a92a2ebb8e4f891ad0d97c7b043a947df26c7f53”,
match_id: ”5558358”,
type: ”match-center”,
domain: ”www.spelbloggare.se”,
selector: ”oddspedia-widget-match-center-5558358”,
width: ”0”,
theme: ”0”,
odds_type: ”1”,
language: ”en”,
primary_color: ”#283E5B”,
primary_color_opacity: ”90”,
secondary_color: ”#53647B”,
accent_color: ”#00B1FF”,
font: ”Roboto”,
logos: ”true”,
image: ”true”,
best_odds: ”true”,
header: ”true”,
odds: ”true”,
featured_bookie: ”0”,
limitVisibleOperators: ”15”
};