Speltips Almtuna – AIK 6/10: Tungt möte

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2021

Två klassiska hockeyallsvenska lag gör upp i den fjärde omgången, med bortalaget AIK Hockey som tveksamma favoriter mot Almtuna IS.

Almtuna IS - AIK Hockey

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det må kanske vara alldeles för tidigt att dra några för stora växlar på säsongsinledningen, men att inte imponeras av vad Almtuna IS har lyckats göra under de tre första omgångarna vore att vara onödigt negativ.

Almtuna IS må ha lottats mot ”enkla” lag som Troja-Ljungby, Vita Hästen och Tingsryd, men Almtuna IS har likväl tre raka vinster och har dessutom öst in mål framåt. Hela 16 gjorda mål hittills vittnar ändå om någonting.

Nu har Almtuna IS i för sig lyckats släppa in minst två mål i samtliga tre matcher också – och det kanske kan tyda på att det blir svårare mot på pappret bättre lag. Ett sådant väntar redan på onsdagskvällen.

Om vi frågar spelbolagen är Almtuna IS också underdog när AIK Hockey kommer på besök, trots att det är hemmalaget som toppar tabellen, med AIK Hockey hela sex poäng bakom. Men det är extrem skillnad på motståndet som lagen har mött hittills.

Vad vi ska ha med oss från förra säsongen är att lagen vann två matcher var mot varandra, båda segrarna för respektive lag kom på hemmaplan. Det är en av sakerna som talar för Almtuna IS att ska vinna här.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

AIK Hockey vill ta revansch

Att det är HV71 som är den stora favoriten inför den här säsongen är ingen hemlighet och än så länge får man säga att storklubben har levt upp till förväntningarna.

Detta trots att man på pappret haft en tuff inledning på säsongen. Bland annat har man spelat mot AIK Hockey två gånger om – och vunnit båda matcherna.

Det innebär också att AIK Hockey haft en vansinnigt tuff inledning på säsongen och trots det tycker jag att man gjort det bra. Dels med två okej insatser mot HV71, men framför allt med en tung vinst borta mot Mora IK i omgång två.

Därför ser jag AIK Hockey som den klara favoriten borta mot Almtuna IS, som läcker för mycket bakåt för att jag ska känna mig trygg med lagets framtida prestationer.

AIK Hockey moneyline spelas till 1.76 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: AIK Hockey moneyline
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, onsdag 6 oktober 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: