Speltips Almtuna – BIK Karlskoga 2/12: Bra form

Oskar Jörnevik Publicerat: 2 december 2022

Seriens sämsta hemmalag tar sig an Karlskoga under fredagen den 2 december 2022. Nedsläpp är klockan 19.00

Almtuna - BIK Karlskoga

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Almtuna har nu skaffat sig en tre poängs lucka ner till Västervik på kvalplats, och har också en match mindre spelad. Målet för Uppsalaklubben är såklart att fixa kontrakt utan kvalspel och det ser ljust ut då formen är bra. Fyra segrar på lagets sex senaste matcher är bra form för ett bottenlag. Under onsdagskvällen vann Almtuna den viktiga matchen mot Västervik på bortaplan.

BIK Karlskoga går återigen mot en bra säsong och har gjort ett par bragdmatcher på rad. I fredags var man drygt tio spelare borta mot Västerås och vann den matchen, och under onsdagsmatchen så var man 16 man borta från start inklusive båda målvakterna. Ändå lyckades man besegra topplaget Björklöven, mäkta imponerande.

BIK har bra stats mot Almtuna på senare tid, har faktiskt nio raka vinster. Lagen har möts två gånger under säsongen och Karlskoga har vunnit båda matcherna efter 60 minuters spel.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skickliga på bortaplan

Almtuna har ett spännande lag på pappret med mycket unga spelare. Unga backen Oskar Asplund leder interna poängligan och det är nog sista gången vi ser honom i allsvenskan på en bra stund. Hampus Harlestam, Georgs Golovkovs och Viktor Hertzberg går också bra. Almtuna har även en bra målvakt i Viktor Andren, han ligger på 91.1% så här långt.

BIK hade som sagt 16 man borta i senaste matchen och fick använda många juniorer. Hälften av de 16 var sjuka, vilket borde betyda att minst en femma är tillbaka under fredagen. Albin Eriksson har varit ett riktigt bra nyförvärv och leder interna. David Lilja och David Lindquist har gått starkt i poängprotokollet. Bofors har en av seriens bästa defensiver där spelare som Arvid Aronsson, Henrik Larsson och Måns Krämer gör allt för att undvika baklängesmål.

Som sagt har Bofors nio raka segrar mot Almtuna och fick en rejäl skjuts i självförtroendet när man besegra Björklöven med ett juniorlag. Till fredagsmatchen kommer även Bofors ha fler seniorspelare att tillgå och kommer besegra seriens sämsta hemmalag. Almtuna har inte alls lyckats något vidare i Uppsala och möter nu ett Bofors som är ett av de bättre bortalagen. Raka tvåan till fina odds finns att hämta.

  100 % – 500 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BIK Karlskoga rak
Odds: 2,45
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, fredag den 2 december 2022
TV:  cmorelivefyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: