Speltips BIK Karlskoga – Tingsryd 7/12: Spelare tillbaka

Oskar Jörnevik Publicerat: 7 december 2022

BIK Karlskoga möter bottengänget Tingsryd under onsdagen den 7 december 2022 med nedsläpp 19.00.

BIK Karlskoga - Tingsryd

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

BIK Karlskoga, eller Bofors som de också heter är ett mycket bra lag på allsvensk nivå. Trots ganska smal budget så ligger nästan alltid Bofors i toppen av tabellen. I skrivande stund ligger Karlskoga på en femte plats i tabellen och målet är just topp sex. Formen är lite svår att sia om då de har saknat 15 spelare i två raka matcher men ändå fått med sig en trea under denna stora skade/sjukdomsperiod.

Tingsryd har en tung säsong i ryggen så här långt. Ligger på kvalplats efter 23 spelade matcher, men det är bara tre poäng upp till säker mark. Formen för smålänningarna är ganska bra, framförallt på bortaplan då man har fyra riktigt bra matcher i ryggen mot Västerås, Djurgården, Södertälje och Almtuna. Har lämnat dessa matcher med tre vinster och en torsk mot Djurgården.

Tingsryd har vunnit det ända mötet denna säsong och det var också då match i Nobelhallen. Efter en jämn historia efter 65 minuter vann Tingsryd på straffar. Innan det var det ett Bofors som hade fem segrar på sex matcher, dock har det varit ganska jämna historier på slutet.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Många spelare tillbaka

Bofors hade som sagt 15-16 spelare borta under förra veckan. Dock har man fått tillbaka sex spelade under veckan och ska kunna formera ett bra lag under onsdagskvällen. Albin Eriksson har varit ett lyckat nyförvärv för Karlskoga och kedjan Lindquist, Lilja och Modigs börjar få upp farten. Henrik Larsson är en av seriens bästa backar och gör även mycket poäng. Lars Volden och Marcus Hellgren Smed är två riktigt bra målvakter.

Tingsryd har också haft stora problem med skador. Dock har lånen från hockeyettan varit mycket bra då både Christian Nyman och Jesper Ylivainio gjort poäng i sina matcher. Anton Gradin leder interna poängligan i Tingsryd. Ryan Gropp måste komma igång om smålänningarna ska lyfta i tabellen. Backsidan är stabil med namn som Jacob Lundegård, Simon Åkerström och Eemeli Räsänen. Daniel Rosengren får anses vara första keepern då han har en procent på dryga 90.

Karlskoga är erkänt svårslagna i Nobelhallen, dock inte denna säsong. Karlskoga har dock tre raka vinster i Nobelhallen. Tingsryd är ett ganska svårspelat lag och kan ställa till det. Jag tror dock Karlskoga är för starka och vinner denna match med massor av spelare tillbaka. Raka ettan finns till mycket fina odds.

  100 % – 100 kronor

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BIK Karlskoga vinner
Odds: 2,00
Bolag: Bwin
Spelstopp: 19:00, onsdag den 7 december 2022
TV:  cmorelivefyra logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: