Speltips BIK Karlskoga – Västerås 10/3: Ny vinst

Simon Pålsson Publicerat: 10 mars 2021

BIK Karlskoga ser ut att avsluta den hockeyallsvenska säsongen på bästa möjliga vis och gäller som stor favorit hemma mot Västerås IK den 10 mars 2021.

BIK Karlskoga - Västerås IK

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Det återstår bara tre omgångar att spela av grundserien i HockeyAllsvenskan och inom kort kommer vi därmed äntligen att få sätta igång den fas av säsongen som är den mest intressanta. Den fas som vi är många som längtar till, inte minst under den mer sävliga delen av grundserien. Den eviga serielunken alltså.

Men den här säsongen har varit spännande i HockeyAllsvenskan, med tanke på att det har varit öppen strid om många platser. Nu ser det ut som att vi vet vilka lag som får kvala för att hålla sig kvar och vilka lag som får kvala (eller slutspelsspela) för att nå SHL.

BIK Karlskoga är ett av lagen som kommer att spela kvalspel till SHL under våren och i nuläget ser det ut som att BIK Karlskoga kommer att positionera sig tvåa i tabellen. Det blir en tuff nöt att knäcka Timrå IK, men i ärlighetens namn är det nog bara BIK Karlskoga som har höjden att kunna göra det.

Man har ofta pratat om den otroliga offensiv som Timrå IK har och många individuella spelare har höjts till skyarna för sina prestationer den här säsongen. Men då får man inte glömma att Henrik Björklund i BIK Karlskoga ligger trea i poängligan med sina 56 poäng. Det är också imponerande papper.

Med tre matcher kvar att spela har BIK Karlskoga sex poäng ner till att missa andraplatsen och det ska man inte kunna tappa. Men man vill gärna döda alla spekulationer genom att vinna redan på onsdagskvällen.

BIK Karlskoga är för bra

Som ni hör har BIK Karlskoga alltså mycket motivation inför matchen mot Västerås IK och inte minst handlar det om att komma med så god form det bara går inför den avgörande fasen av säsongen. Då är det inte läge att slå av på takten med någon vecka kvar av grundserien.

BIK Karlskoga har också fyra raka vinster, ofta med god marginal, och har under den här perioden inte minst vunnit borta mot just Västerås IK.

Västerås IK å sin sida har mindre att spela för då man redan är parkerade på placeringarna som innebär åttondelsfinal. Det fanns vissa förhoppningar om att nå kvartsfinal, men det vågar jag påstå är kört nu.

BIK Karlskoga vinner (ordinarie tid) spelas till 1,80 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BIK Karlskoga vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:00, onsdag 10 mars 2021
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo