Speltips Björklöven – Karlskoga 14/4: Avgörande

Simon Pålsson Publicerat: 14 april 2021

IF Björklöven har chansen att döda spänningen mot BIK Karlskoga, men behöver vinna onsdagen den 14 april 2021 för att nå finalen i HockeyAllsvenskan.

IF Björklöven - BIK Karlskoga

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det vore nästan förmätet att sitta här och klaga det upplägg som man har valt att lägga sig an i HockeyAllsvenskan inför den här säsongen, med ett slutspelsupplägg som mer påminner om ett som man har i SHL.

Det har inte minst förlängt säsongen och gjort att den mer intressanta delen av säsongen, det vill säga slutspelet som vi nu spelar, blir längre, mer intensivt, och mer intressant. Det är kanske precis det man behöver för att göra HockeyAllsvenskan som serie attraktiv.

En semifinal som har varit extremt intressant från början är den mellan IF Björklöven och BIK Karlskoga, två av topplagen i HockeyAllsvenskan från säsongen, men som inte hade en chans mot Timrå IK i det långa loppet.

Men nu kommer ett av lagen att få spela final i HockeyAllsvenskan och då spela mot Timrå IK. Det vinnande laget där kommer att gå direkt till SHL.

IF Björklöven sitter bäst till i båten för att göra det nu, efter att man vunnit två raka matcher och gått upp till 3-2 i matcher i denna bäst av sju-serie. I praktiken är man därmed bara en vinst ifrån att få spela finalen.

BIK Karlskoga har inte spetsen

Om det är någonting vi har noterat i den här matchserien är det att IF Björklöven har haft spetsen i de mest avgörande lägena – och att man helt enkelt har en säsong bakom sig som dessutom visar att man kan störa och slå alla lag.

Om vi ser till den här matchserien är det också Umeålaget som har öst in målen. Just nu står man noterade för minst tre gjorda mål i fyra av fem matcher, och dessutom totalt elva gjorda mål på de senaste två.

BIK Karlskoga har inte riktigt samma spets, men att beskriva den här matchserien som någonting annat än tokjämn vore att ljusa. Det är med andra ord vidöppet inför den här matchen.

BIK Karlskoga moneyline spelas därför till 3,10 gånger såsen hos MrGreen. Det är helt enkelt ett för högt odds.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BIK Karlskoga moneyline
Odds: 3,10
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 19:00, onsdag 14 april 2021
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: