Speltips Björklöven – MoDo 13/4: Semifinal 3

Martin Efvergren Publicerat: 13 april 2022

Det står 1-1 i matcher inför det tredje mötet i semifinalen mellan Björklöven och MoDo. Matchen spelas onsdagen den 13 april 2022 med nedsläpp kl 19.00.

Björklöven – MoDo

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Björklöven och MoDo är helt klart två jämnstarka lag. MoDo slutade på en andra plats i grundserien av Hockeyallsvenskan och Björklöven tog åtta poäng färre och blev fyra.

Ser vi till inbördes möten är det också jämnt då båda lagen vann sina två hemmamatcher i grundserien. Anmärkningsvärt är dock att det inte blev särskilt jämnt i någon av matcher. Björklöven vann sina matcher med 8-1 och 7-3 medan MoDo vann sina med 5-2 och 7-1.

Det blev heller inte supertight i det första mötet av den här semifinalserien där MoDo har inlett med två hemmamatcher. Örnsköldsvikslaget vann då med 4-1.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt jämnt och tätt

Den andra matchen skulle komma att bli en betydligt tätare historia. På nytt var det MoDo som tog ledningen 1-0 vilket stod sig ändå till den tredje perioden då gästerna kunde kvittera. 1-1 stod sig matchen ut och det skulle dröja till den femte perioden innan matchen fick sitt avgörande.

I den andra förlängningsperioden kunde Björklövens styra in 2-1 och utjämnade därmed matchserien. Efter två matcher i Örnsköldsvik vänder nu serien med två matcher i Umeå.

Med fem perioder i benen och endast en dags vila ska lagen nu upp på hästen igen. För Björklövens del känns det nog en aning lättare då man tog en stärkande bortaseger och får nu spela inför hemmapublik. Det gör dem också till favoriter hos spelbolagen inför match 3. Ett spel på att hemmalaget vinner under ordinarie tid ger runt dubbla insatsen tillbaka.

Björklöven är ett offensivt inriktat lag och de gjorde flest mål av alla lag i grundserien av Hockeyallsvenskan. I söndags visade man emellertid att man också kan spela en annan typ av hockey. MoDo har haft ett visst övertag i de båda matcherna, men senast var Björklöven effektivast. Björklöven behöver fortsätta vara täta bakåt om de ska vinna den här semifinalserien.

Nu bör vi ha att göra med två lag som är något slitna efter söndagens långkörare. Det tror jag kan borga för en ny tät batalj. Bäst spelvärde finner jag därför i ett underspel. Mitt spel blir att det kommer göras under 6 mål (asian handicap) till 1.76 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian)
Odds: 1.76
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, onsdag 13 april 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: