Speltips Djurgården – Almtuna 25/11: Klasskillnad

Oskar Jörnevik Publicerat: 25 november 2022

Djurgården tar sig an Almtuna under fredagskvällen. Matchen spelas fredsdagen den 25 november 2022 med nedsläpp klockan 19.00.

Djurgården - Almtuna

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Djurgården är skyhöga favoriter att ta hem allsvenskan, enligt experter och bettingsidor. Dock har det inte gått så spikrakt som alla trott. Efter 19 spelade omgångar har Djurgården ”endast” vunnit nio efter 60 minuter och ligger redan sju pinnar bakom ledande Modo. Djurgårdens form är sisådär, då man på de tre senaste har tre raka kryss efter 60 minuters spel, två torsk efter sudden och en vinst efter straffar.

Almtuna krigar på som alltid och gör det bra. Starten har varit lite upp och ner för att vara 100%. Målet är att undvika det negativa kvalet och det gör man för tillfället. Formen för Uppsala-gänget är helt okej med två segrar på de tre senaste matcherna. Almtunas bortaspel är inte alls bra då man på de tio bortamatcherna man spelar endast vunnit tre och förlorat sju.

Djurgården och Almtuna har mött varandra två gånger denna säsong. Båda gångerna har Almtuna gått vinnande ur striden, en gång efter straffar och en gång efter övertid. Båda matcherna har spelats i Uppsala.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Jacob Josefsson-night!

Djurgården har haft Linus Klasen borta ett par matcher men ska vara tillbaka, en mycket viktig lirare för Djurgården. Det kryllar av skickliga spelare i detta Djurgården men det vi väntar fortfarande på det riktiga öset från herrar som John Norman, Tim Söderlund, Daniel Brodin och Marcus Krüger. Stefan Elliott är viktig i Djurgårdens försvar och Carl Lindbom har varit en vägg i kassen så här långt.

Almtuna har mycket intressanta spelare i sin trupp. Oskar Asplund leder interna poängligan, en ung och mycket skicklig back. Georg Golokovs, Viktor Hertzberg och Hampus Harlestam är viktiga för Almtunas offensiv. Backsidan är stabil med herrar som Jacob Ragnarsson och Marcus Karlström bland annat. Målvakten Viktor Andrén är i sina bästa stunder en av seriens bästa målvakter.

Detta är en match Djurgården ska vinna. Det kommer bli mycket folk på Hovet då Jacob Josefsson ska tackas av. Djurgården är bättre på alla positioner och har två raka torsk i bagaget mot Almtuna. En tredje är inte acceptabelt och komma märkas under fredagskvällen. -1.5 Djurgården är ett mycket bra spel till ett hyggligt odds.

  Upp till 1250 kronor i spelkrediter

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården -1.5
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Spelstopp: 19:00, fredag den 25 november 2022
TV:  [cmorelive5]
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: