Speltips HV71 – Troja/Ljungby 11/3: Toppen mot botten

Martin Efvergren Publicerat: 11 mars 2022

Klara seriesegrarna HV71 tar emot jumbon Troja/Ljungby i Hockeyallsvenskan. Matchen spelas fredagen den 11 mars 2022 med nedsläpp kl 19:00.

HV71 – Troja/Ljungby

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med två matcher kvar att spela av grundserien går HV71 mot serieseger med god marginal. De är sedan ett par omgångar tillbaka redan klara vinnare och nu gäller bara att försöka bibehålla formen i de resterande matcherna.

HV kommer från en match där förutsättningarna till stor del påminde om dem inför det här mötet mot Troja/Ljungby. I onsdags tog man emot nästjumbon Södertälje och efter en sämre första period kunde hemmalaget steppa upp och se till att vinna matchen med 3-1.

Man kommer därmed med tre raka segrar bakom sig. Dessförinnan hade man besegrat topplagen Modo och Björklöven. På dessa tre matcher har man bara släppt in två mål totalt. Det ger att man står på 111 poäng efter 50 matcher, vilket är 11 poäng bättre än tvåan Modo.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Klasskillnad

Troja/Ljungby har en tung säsong bakom sig och allt talar för att man kommer att sluta sist i grundserien av Hockeyallsvenskan. De har emellertid alltjämt en teoretisk chans att ta sig förbi Södertälje om de vinner samtliga sina tre återstående matcher. Likväl skulle man ändå sluta under strecket.

Precis som för HV så gäller det nu mest bara för Troja/Ljungby att försöka hitta en god känsla inför det som komma skall. En bit på vägen dit tog man sig då man i onsdags lyckades besegra Tingsryd hemma med 4-3 efter förlängning. Det var Troja/Ljungbys första seger efter sex raka förluster.

Smålandsrivalerna HV71 och Troja/Ljungby ställs nu mot varandra för fjärde gången den här säsongen. Storebror från Jönköping har då vunnit samtliga tre matcher. Senast möttes man i slutet av december och HV vann då med 2-0 på bortais.
HV71 har så här långt tagit hela 70 poäng fler än Troja/Ljungby den här säsongen. Det är fullt rimligt att skillnaden är så stor mellan de här lagen och jag tror att den klasskillnaden kommer synas även den här gången.

HV har vunnit de tre senaste mötena med två och tre måls marginal. Sedan dess har man förstärkt sitt redan starka lag med ett par klasspelare ytterligare. Bland andra syftar jag då på kanadensarna Powell, Kelleher och Shinkaruk som nu bildar en vass kedja.

Mitt spel blir HV71 -2.5 (asian handicap) till 1.70 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: HV71 – 2.5 (asian)
Odds: 1.70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, fredag 11 mars 2022
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: