Speltips HV71 – Västervik 26/3: Fortsatt målrikt

Martin Efvergren Publicerat: 26 mars 2022

HV71 har kopplat greppet om den här kvartsfinalen mot Västervik och nu möts de i matchseriens andra match. Matchen spelas lördagen den 26 mars 2022 med nedsläpp kl 18:30.

HV71 – Västervik

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Storfavoriterna HV71 vann grundserien i Hockeyallsvenskan med tio poängs marginal ner till tvåan Modo. Västerviks IK slutade på en åttonde plats och tog sig till den här kvartsfinalen efter att ha slagit ut AIK i playin.

HV71 fick sedan välja sitt motstånd i kvartsfinalen och valet föll alltså på Västervik med motiveringen att de slutade sämst i grundserien av de slutspelsklara lagen. Man hade dock problem mot Västervik i grundseriens möten så på så vis kanske det inte var ett helt självklart val.

Hursomhelst spände HV musklerna i det första mötet i Jönköping i torsdags. Visserligen var det gästerna som startade piggast men utan att få utdelning. Successivt tog hemmalaget över matchen och kunde gå ifrån till en klar 7-0-seger.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 2000 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensivt skickliga lag

Västervik och HV71 har en lite speciell relation med tanke på att de sistnämnda värvade Västerviks bästa spelare och poänggörare Myles Powell mitt under pågående säsong. Grundseriens fyra möten var också väldigt jämna matcher där lagen vann två var. Senast de möttes inför den här kvartsfinalen var det Västervik som vann med 3-2 på bortais.

Därför var det nog heller ingen i HV som underskattade motståndet och det märktes i torsdagens möte. Det var då ett fokuserat och slutspelsladdat hemmalag som inte gav Västervik en chans att skrälla. Frågan är nu om man är lika påkopplade med tanke på hur stort man vann den första matchen.

Skillnaden i resurser och slagstyrka på pappret är dock obestridlig och HV71 gäller förstås som klara favoriter även i den här matchen. Ett rakt spel på hemmalaget ger endast omkring 1.43 gånger insatsen.

Jag räknar med att det kommer att bli en jämnare än senast där Västervik lät det rinna iväg i den tredje perioden. Ser vi till de fem matcher som lagen spelat mot varandra den här säsongen så har det varit målrikt. I fyra av dessa har det gjorts totalt sju mål. Jag tror att det kommer att fortsätta på den linjen.

Mitt spel blir därför att det kommer göras över 5.5 mål totalt till 1.87 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100% upp till 2000 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:30, lördag 26 mars 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: