Speltips inför AIK Hockey – BIK Karlskoga 20/12: Ny förlust väntar

Simon Pålsson Publicerat: 20 december 2019

BIK Karlskoga åker upp till den svenska huvudstaden som givna favoriter inför mötet med slagpåsen AIK i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Då är vi åter framme vid fredag och åter framme vid en hockeyallsvensk omgång med flera intressanta matcher. Här tänker vi fokusera på det som varit ett vinnande koncept för oss tidigare – att helt enkelt spela på motståndarna till AIK Hockey.

För om det är någonting vi kan räkna med just nu är det att AIK Hockey inte riktigt räcker till mot de bättre lagen i den här serien. Det är hårt att säga – men siffrorna talar sitt tydliga språk.

Nu möter man dessutom ett lag som man förlorat med fem måls marginal mot i båda höstens första möten. Det vittnar om den enorma skillnad som finns mellan lagen och även fall skillnaden möjligen, möjligen blivit lite, lite, LITE mindre på slutet är det fortfarande ett enormt gap i klass mellan dessa båda lag.

Att det inte skulle märkas eller synas ser vi som högst osannolikt. BIK Karlskoga kommer dessutom från två tunga vinster, hemma mot Timrå IK och hemma mot Tingsryds AIF, som visar att formen är på uppåtgående och att man är i toppen för att slåss om SHL på allvar. IK Oskarshamn kunde – då kan även ett lag och en klubb som BIK Karlskoga.

Annons:

AIK Hockey förlorar igen

Om vi bara gavs möjlighet att prata om AIK Hockey hade vi kunnat göra det i hur många timmar som helst. Vi var inne på redan i speltipset inför matchen borta mot Tingsryds AIF – en match som AIK Hockey precis enligt vårt speltips också förlorade med klar marginal – att man haft en horribel inledning på säsongen efter att sommaren varit tung.

Det var där och då som grunden lades inför den här tunga säsongsinledningen, med flertalet tappade nyckelspelare och en dålig ekonomi som gav upphov till en spelarbudget som helt enkelt inte går ihop. Den spelartrupp som man har fått trolla fram är ung och består av spelare som inte håller på hockeyallsvensk nivå. Det var åtminstone känslan då och är definitivt känslan nu.

Efter att ha förlorat med 5-2 borta mot Tingsryds AIF senast går det inte att blunda för det faktum att man förblir lite av en slagpåse i botten av tabellen. Formen har varit bättre på slutet, men så fort det väntar lag från den övre halvan har man i stort sett ingen chans. Det är ungefär precis samma scenario som vi väntar oss på fredagskvällen när ett formstarkt BIK Karlskoga gästar.

BIK Karlskoga att vinna under ordinarie tid spelas till fina 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  BIK Karlskoga vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, fredag 20/12
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: