Speltips inför AIK Hockey – Mora IK 23/2: Ingenting att spela för

Simon Pålsson Publicerat: 23 februari 2020

AIK Hockey är redan klara för kvalserien och har egentligen ingenting att spela för när Mora IK kommer på besök i Hockeyallsvenskan.

  Spela på Mora IK till 2,28 gånger insatsen hos Casumo!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tidigt på söndagen är det äntligen dags för lite härlig hockey från den näst högsta ligan i det svenska seriesystemet igen, och det är mötet mellan AIK Hockey och Mora IK som sticker ut ur ett spelperspektiv.

Det går att säga mycket om den här säsongen, men att beskriva den som någonting annat än en riktig misslyckad sådan för AIK Hockey vore att lura sig själv. Och att ljuga rakt ut faktiskt. Det är redan klart att man kommer att behöva spela kvalserien för att nå nytt allsvenskt kontrakt. Det säger en del att man är i den fasen redan nu, med flera matcher kvar av säsongen. Det är alltså rent matematiskt omöjligt för AIK Hockey att inte behöva spela kvalserien senare i vår.

Det har redan från början på säsongen varit en undermålig säsong på i stort sett alla sätt, och i stort sett ingenting pekar på att det ska vända. Nu gäller det att försöka kanalisera all energi inför avgörandet senare i vår, men det är inte här och nu man kommer att börja vinna matcher. Tror vi.
Annons:

AIK Hockey håller inte

Mora IK däremot ser ut att kunna nå SHL nästa säsong, om allting går enligt deras förhoppningar. Det ska sägas att det inte är vidare troligt, men tack vare en bra trend på slutet har man klättrat upp på åttondeplatsen. Det är den sista för att få spela kvalserien uppåt. Å andra sidan ska det extremt mycket till för att man ska kunna ta sig till SHL. Det känns i själva verket omöjligt.

Men lita på att det här är ett lag som gärna avslutar säsongen bra, och som tar med sig så mycket positivt som möjligt inför nästa år. Då ska man på allvar försöka nå SHL igen. Det är som sagt där man själva tycker att man hör hemma.

Formen på slutet har varit lite upp och ner. Det är uppenbart att Mora IK inte räcker till mot de bästa lagen, men mot sämre lag har man ofta tre poäng på konto.

Därför spelar vi Mora IK att vinna under ordinarie tid till 2,28 gånger såsen hos Casumo.

Annons:
  Rygga spelet hos Casumo – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Mora IK vinner (ordinarie tid)
Odds: 2,28
Bolag: Casumo
Spelstopp: 15:00, söndag 23/2
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: