Speltips inför AIK Hockey – Tingsryds AIF 10/2: Drömläge

Simon Pålsson Publicerat: 10 februari 2020

Det är sällan enkelt för Tingsryds IF att kliva in som favoriter, men i våra ögon måste man gälla som just det borta mot AIK Hockey måndagen den 10 februari 2020.

  Spela Tingsryd ML till oddset 1,89!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det har inte varit den allra roligaste säsongen i Hockeyallsvenskan för en rad lag och klubbar, där det är AIK Hockey som utan tvekan är det lag som allra tydligast befinner sig nere i dyn. Det här har inte varit ett roligt år för den klubben, det ska sägas.

Men för vår del har det snarare bara varit positivt att det nu går så dåligt för AIK Hockey. Faktum är att laget varit lite av en guldgruva genom hela säsongen, och då menar vi ett rent spelperspektiv. Det finns få andra lag som är så lätta att förutse högt upp i seriesystemen just nu.

Och faktum är att spelbolagen fortfarande överskattar AIK Hockey en aning. Nu är det såklart inte alls samma typ av överskattning som under hösten, då kunde vi få rent av löjliga överodds på motståndarna, men det finns ändå kvar en dos av förra året i spelbolagens bedömningar.

För så var det ju – att AIK Hockey förra säsongen var hela ligans bästa lag under stora delar av året. Men när det skulle dra ihop sig vek man ner sig, och i somras blev man av med hela truppen. I stort sett. Åtminstone den del av truppen som man gärna hade behållit.

På måndagen möter man Tingsryds AIF, i ett möte som vi tror kan bli någonting extra. Men tyvärr inte för hemmalagets del va?

Annons:

Tingsryds AIF har bra slagläge

Medan AIK Hockey just nu ligger som jumbo i den totala tabellen kan vi hitta Tingsryds AIF ett par placeringar längre upp – och hela 22 poäng framför. Det skiljer också 59 mål mellan lagen och det säger väl det mesta om styrkeförhållandet just nu.

Tingsryds AIF har en realistisk chans att få kvala upp till SHL, men behöver ta igen sex poäng på Mora IK som just nu har den sista platsen till kvalserien. Det känns inte som att det är målsättningen med året, men att kunna ta sig dit skulle ändå vara en boost för spelarna i Tingsryds AIF.

Det här blir fjärde gången som Tingsryds AIF tar sig an AIK Hockey under säsongen, och det har inte varit roligt för AIK Hockey hittills. Här pekar det mesta på att vi får se Tingsryds AIF ta en fjärde raka vinst mot stockholmarna.

Tingsryds AIF ML spelas till 1,89 gånger såsen hos Betsson.

Annons:
  Rygga spelet hos betsson – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tingsryd AIF moneyline
Odds: 1,89
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19:00, måndag 10/2
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons:


Annons: