Speltips inför AIK – Timrå IK 13/11: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2019

Timrå IK gäller som klara favoriter borta mot årets slagpåse AIK Hockey.

Annons:

Det är hockeyallsvenskt fokus som gäller på onsdagskvällen. AIK Hockey är säsongens stora slagpåse och står nu på sex raka förluster i Hockeyallsvenskan, varpå man halkat ner till jumboplatsen och det med ganska god marginal.

Om vi ser till själva tabellen är det nu sex poäng upp till säker mark och att man därigenom skulle slippa negativt kvalspel. Men som trenden är nu pekar väl egentligen allting på att det gapet bara ska fortsätta öka och växa.

AIK Hockey har imponerande – i sin uselhet – minus 27 i målskillnad efter att bara ha spelat 17 omgångar av säsongen. Det håller inte.

Timrå IK ligger femma i tabellen, men kan klättra upp till en välförtjänt fjärdeplats i händelse av en trepoängare här. Det ska sägas att tabellen haltar något och Timrå IK ska egentligen vara någon placering upp sett till antalet spelade matcher.

Annons:

Timrå IK är för starka

Det är faktiskt så att AIK hockey har ett ganska klart övertag på Timrå IK på senare tid, inte minst med två raka vinster på sin egen hemmaplan. Det här blir tredje gången i rad som lagen gör upp i huvudstaden och det är ungefär vad som har krävts för att det ska kunna gå att vinna mot Timrå IK.

Men sedan man spelade mot varandra sist, det vill säga för en månad sedan, har AIK bara fortsatt nedåt och vår känsla är att skillnaden mellan lagen snarare växer.

Timrå IK har i för sig två förluster på sina tre senaste matcher, men har fortfarande bra häng på toppen och man med en trepoängare här ta rygg på den absoluta toppen igen. Det vore bra för deras del att hålla säsongen vid samma konstanta liv.

Timrå IK att vinna här spelas till 2,04 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Timrå IK vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 13/11
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: