Speltips inför AIK – Väsby 7/10: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 5 oktober 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

AIK Hockey måste få en bättre start på årets säsong, och gäller som klar favorit hemma mot Väsby i HockeyAllsvenskan den 7 oktober 2020.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

HockeyAllsvenskan har varit på paus i ett halvår, men nu är vi äntligen tillbaka med hockey från den näst högsta serien i det svenska hockeysystemet. För många är det ofta väl så roligt att följa matcherna som spelas på den här nivån, eftersom det inte sällan smäller ordentligt mellan lagen.

Förra säsongen var också historisk på många vis – en del roliga och en del mindre roliga.

På grund av pandemin var man tvungna att stänga ner säsongen när det precis skulle bli intressant, och allra mest drabbade det den nya rekordhållaren Björklöven som hade imponerat stort i toppen.

Men längst ner i botten fanns ett lag som hade haft det betydligt tyngre, nämligen AIK Hockey. Den säsong som man gjorde var under all kritik, och mycket handlade om att man blev av med stora delar av spelartruppen från säsongen innan.

För det är det många som glömmer nu, att man för bara två år sedan faktiskt var ett topplag som sånär kunde ta sig hela vägen till SHL.

Dags att vinna

För att årets säsong i HockeyAllsvenskan inte ska bli samma horribla säsong som förra året krävs nu att AIK Hockey får en bra start, och lite andrum inför fortsättningen. Annars kan det faktiskt bli ett ordentligt tungt år för deras del.

Att man föll direkt borta mot Björklöven i premiären vittnar om att det fortfarande finns ett par steg kvar att ta för att vara stabila på den här nivån, men det är å andra sidan inte i sådana matcher som man ska ta sina poäng.

Men poängen måste däremot tas i den här matchen. För på onsdagen spelar man hemma mot Väsby, som är nykomlingar och som inte alls har resurserna för att konkurrera på den här nivån. Med tanke på att laget föll med 1-5 direkt i premiären, mot bottenlaget Kristianstads IK, kan vi nog räkna med att det är ett svagt lag.

AIK -1,5 spelas till 1,63 gånger smeten hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: AIK Hockey -1,5
Odds: 1,63
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 7 oktober 2020
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: