Speltips inför AIK – Västerviks IK 19/2: Alltid givet värde

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2020

AIK Hockey är och förblir det lag som vi ständigt återkommer i våra speltips, och den här gången är man inte så stor underdog hemma mot Västerviks IK den 19 februari 2020.

  Spela på Västerviks IK (draw no bet) till 1,95 hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är onsdag och alla som har någorlunda koll på den svenska hockeyn och det seriesystem som används inom densamma vet att det här innebär hockeyallsvenskt fokus. Det blir alltså inte bara en, två eller tre matcher. Det spelas full omgång och ur ett spelperspektiv gör det att man lätt kan gräva fram fint spelvärde.

Totalt har vi hittat fina speltips inför tre matcher, och då är som vanligt mötet med AIK Hockey en av drabbningarna vi fokuserar lite extra på. AIK Hockey har varit en kassako för oss under hela säsongen och förhoppningen är att det fortsätter så.

Om vi ser till den totala tabellen gäller AIK Hockey fortsatt som klar jumbo, och det är egentligen ingen tydligare ljusning i sikte. Det är just nu hela 17 poäng upp till säker mark. Det kan vi också beskriva som ett omöjligt avstånd upp.

AIK Hockey har egentligen haft problem med det mesta under säsongen, men låt oss konstatera att den defensiva delen av spelet inte fungerar som den ska. Att man nu har -83 i målskillnad säger en hel del om vad man har lyckats prestera under året.
Annons:

Drömläge för VIK

Västerviks IK då? Det här är ett lag som tillhör de mer anonyma i den här serien och det gör att de lätt hamnar i glömska. Det finns ett antal sådana lag i Hockeyallsvenskan den här säsongen, och inte blir det bättre av att ligan är så oerhört jämn. I mitten är det ett enda stort klister.

Just i det här klistret hittar vi Västerviks IK, som just nu har en poäng upp till att nå kvalserien för att kvala till SHL. Det vore en fin bedrift. Det innebär i praktiken att man tillhör den bättre halvan av lagen i Hockeyallsvenskan. När man uttrycker det på det sättet är det egentligen ingenting orimligt för en klubb som Västerviks IK att klara av.

Det är Mora IK som är den främsta konkurrenten till Västerviks IK om att nå kvalserien, men Karlskrona HK och Tingryds AIF kommer också att blanda sig in i det hela. Nu återstår det en handfull omgångar innan vi summerar grundserien och för Västerviks IK är matcher som denna en given möjlighet till tre poäng. Någon annan målsättning vore direkt märkligt i det här läget.

Västerviks IK draw no bet spelas hur som helst till 1,95 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Västerviks IK draw no bet
Odds: 1,95
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 19/2
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: