Speltips inför AIK – Vita Hästen 30/9: Galet överodds

Simon Pålsson Publicerat: 30 september 2018

Det går inte att blunda för det galna oddset inför mötet mellan AIK Hockey och Vita Hästen i Hockeyallsvenskan, en match som spelas på söndagen.

Annons:

Det är hockeyallsvenskt på schemat ännu en gång och nu väntar möte mellan AIK och Vita Hästen, två lag som med sina säsongsinledningar visat sig vara lag som går att räkna med. Huruvida det går att ta steget upp till SHL låter vi vara osagt, men åtminstone AIK har ju klubbmässiga förutsättningar som bör räcka för att ta det klivet.

Efter fyra spelade matcher står AIK på tre vinster och en förlust. Den förlusten kom i senaste mötet och då stod Vita Hästen för motståndet även den gången. AIK räckte inte riktigt till på bortaplan och förlorade till slut med 2-1. Det krävdes dock straffläggning för att skilja lagen åt.

Nu vänder AIK hemåt och får boosten av sin hemmapublik. Det finns dessutom en hel del revanschlusta i laget efter förlusten senast. Det ska inte underskattas. Samtidigt är frågan om spelbolagen inte har blivit lite väl crazy i sin värdering inför matchen, där det raka spelet på AIK kan ge så lite som 1,50 gånger insatsen. Det är anmärkningsvärt lågt med tanke på att AIK fick stryk så sent som för ett par dagar sen mot samma lag.

Här måste vi pumpa värdespelet

Vita Hästen har också öppnat säsongen på ett lovande sätt och vinsten mot AIK senast vittnar om att laget trots allt har stabiliteten för att stå emot seriens lite starkare lag.

Två vinster och två förluster är ett helt okej facit, inte minst med tanke på att vinsterna har kommit i de två senare matcherna. Trenden är med andra ord på uppåtgående och nu tror vi att laget åker till Stockholm utan någon press på sina axlar. Det är förutsättningar som borde tala för en helgjuten insats.

Här tror vi åter på en jämn match och tänker kliva in på ett värdespel.

X (oavgjort) ger osannolika 5,75 gånger såsen hos Expekt. Det måste spelas.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  5,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  15:00, söndag 30/9
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: