Speltips inför Almtuna IS – Modo Hockey 19/2: Klasskillnad

Simon Pålsson Publicerat: 19 februari 2020

Hockeyonsdagen kommer bland annat att innehålla det kittlande mötet mellan Almtuna IS och ett allt mer formstarkt Modo Hockey, som ligger i toppen av Hockeyallsvenskan.

  Spela på Modo Hockey till 1,66 hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

För tredje gången den här säsongen är det dags för Modo Hockey att spela mot Almtuna IS, och just den här gången är frågan om favoritskapet inte är tydligare än i de övriga mötena. Det här är hur som helst en match med klar klasskillnad mellan lagen, åtminstone om ni frågar oss.

Om vi ser till övriga matcher den här säsongen har Modo Hockey två vinster och en förlust, men det är minst sagt imponerande vinster vi har att göra med. 5-0 första gången, och sedan hela 6-3 i det senaste mötet.

Det som däremot oroar för Modo Hockey är att man länge haft problem att hitta en jämn, hög nivå i sina prestationer. Det brukar bli tydligast i mötena med övriga topplag, där vi känner att Modo Hockey inte alltid räcker till.

Snart är det långa grundserien i mål och som det är som bekant då det gäller någonting på allvar. Då ska Modo Hockey och övriga lag göra upp om en plats i SHL, via ett milslångt kvalspel i olika steg. I själva verket är det där man behöver toppa formen. Kommer Modo Hockey att vara redo för det? Det återstår såklart att se med tiden.
Annons:

Modo Hockey är favoriter

Inför den här omgången ligger Modo Hockey fortsatt som lag nummer två i den totala tabellen, och har en generellt bra form sett över en lite längre period. Om vi inte försöker vara så petiga måste man konstatera att Modo Hockey har imponerat under säsongen.

Men just nu har Modo Hockey inte mer än tre poäng ner till närmast jagande lag, i form av Timrå IK. Därmed behöver man avsluta säsongen i grundserien på ett bra sätt för att inte tappa den viktiga andraplatsen.

Almtuna IS å sin sida ligger nu på rätt sida strecket, men har bara fyra poäng till godo på Kristianstads IK. Det är skåningarna som man behöver hålla bakom sig för att slippa kvalspel neråt. Som det ser ut just i skrivande stund kommer man dock att få spela i Hockeyallsvenskan även under den kommande säsongen.

Modo Hockey är ett väsentligt mycket bättre lag och bör vinna den här matchen. Att man ska göra det under ordinarie tid spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Modo Hockey vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, onsdag 19/2
TV:  cmorelivetva logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: