Speltips inför BIK Karlskoga – Södertälje SK 20/11: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2019

BIK Karlskoga är vansinnigt klara favoriter hemma mot Södertälje SK i onsdagens Hockeyallsvenskan.

Annons:

Det blir fullskaligt hockeyallsvenskt fokus på onsdagskvällen med flera intressanta matcher som är värda att slänga ett extra öga på. I ett spelperspektiv finns det också ett antal matcher som vi gärna dissekerar lite extra inför nedsläpp.

BIK Karlskoga, som nu ligger tvåa i den totala tabellen med sina 45 poäng på 21 omgångar, spelar hemma mot bottenlaget Södertälje SK. Som serien och tabellen har artat sig finns en stor risk att SSK får kvala för att hålla sig kvar. Det gör att varje match nu är viktig för att hålla jumbon AIK och nästjumbon Mora IK bakom sig hela vägen in.

Hur som helt är formen inget vidare hos bortalaget, medan BIK Karlskoga är ett av lagen som har en uppåtgående trend och som nu cementerat sig som ett av tre lag i den absoluta toppen. Det har bildats en klar uppdelning mellan toppen och botten. Det är också hur man kan benämna just det här mötet.

Annons:

Favoritskapet är tydligt

Det finns många anledningar till att hålla BIK Karlskoga som stora favoriter i den här matchen, någonting som spelbolagen också anser. Det går inte att blunda för att man är ett väsentligt mycket bättre lag än Södertälje SK, som fortsatt brottas med problem mot de lite tyngre lagen.

Det är ganska uppenbart att så är fallet den här säsongen, med en tydlig skiktning mellan toppen och botten där lagen längst upp har en stark förmåga att komfortabelt slå lagen längre ner i tabellen. Det i sig är en stor styrka som inte minst BIK Karlskoga också besitter.

Hur som helst har man flera spelare som har imponerat inledningsvis. Allra främst vill vi lyfta fram Tor Immo som med sina 13 mål inte bara leder den interna skytteligan, utan också är hela seriens bästa målskytt.

Fredrik Forsberg har också varit viktig och ligger nu på en femteplats i den totala poängligan. Det är såklart en stor fördel att ha så pass dominanta spelare, även fall risken är att en eller båd akan lämna under säsongen. Det ryktas nämligen om att vissa SHL-klubbar har ögonen öppna.

Men i onsdagens möte finns båda på planen och vi förutsätter att man gör sitt yttersta för att ta tre viktiga poäng i toppstriden nu.

BIK Karlskoga -1,5 spelas till 1,84 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  BIK Karlskoga -1,5
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, onsdag 20/11
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:

Annons: