Speltips inför Björklöven – AIK 20/12: Tufft möte

Simon Pålsson Publicerat: 20 december 2018

Det är full fart som gäller när Björklöven ska försöka spinna vidare på sin goda form på hemmaplan. Det svårslagna topplaget AIK kommer på besök.

Annons:

Det är en synnerligen illa bevarad hemlighet i hockeyallsvenska sammanhang att det är tufft att åka upp till Umeå för att ta sig an Björklöven. Det är och har länge varit ett svårslaget hemmalaget, någonting som ofta topplagen i Hockeyallsvenskan får erfara.

Nu är det dags för nästa topplag att ställas inför denna tuffa utmaning när 08-laget AIK tar sig upp till Umeå för att jaga tre poäng och serieledning. Inför omgången leder IK Oskarshamn faktiskt med en poäng till godo i tabellen och även fall AIK också gjort ett litet ryck från övriga lag vore det väldigt glädjande med en vinst här för att dryga ut försprånget. Det är vi övertygade om att AIK känner i det här läget.

Med sina fina 87 gjorda mål på 29 matcher har AIK visat sig vara ett oerhört starkt lag vad gäller den egna offensiven och förmodligen är det den vägen laget tänker försöka vinna mötet uppe i Umeå. Det är sällan lätt att bryta ner Björklöven men ju mer öppen matchen blir desto mer gynnar det gästerna här.

Det kan bli en rejäl omgång

Men det gäller på intet sätt att förbise detta hemmalag inför den här matchen, speciellt inte då matchen alltså spelas i Umeå. Där är Björklöven ofta det klart bättre laget och har den här säsongen flera urladdningar på sitt cv. Det blandas tyvärr med lite för svaga insatser i andra matcher men höjden finns fortsatt hos laget.

Det här är två lag som ofta spelar intensiva matcher mot varandra och det fysiska spelet öppnar upp matcherna. Det gör att vi den här gången hoppas på en ordentlig omgång mellan två bra.

Björklöven har också bra häng på en plats i kvalserien och behöver bara fortsätta på den inslagna vägen för att nå dit. AIK är en bit bort i tabellen, men vi vet att det är först i vår som det gäller på allvar.

Över 4,5 mål spelas hur som helst i den här matchen till 1,80 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, torsdag 20/12
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: