Speltips inför Björklöven – Timrå 23/10: Toppmöte

Simon Pålsson Publicerat: 23 oktober 2019

Timrå IK bör ha ett bra slagläge borta mot serieledande IF Björklöven i Hockeyallsvenskan på onsdagskvällen.

Annons:

Allt fokus på Hockeyallsvenskan när onsdagen har flera intressanta matcher från det svenska seriesystemet i hockey att bjuda på. Det möte som sticker ut allra mest är det mellan topplagen Björklöven och Timrå IK.

Så här långt är det här lagen som imponerat klart mest i den hockeyallsvenska toppen. Timrå IK har 27 inspelade poäng på elva omgångar, medan Björklöven just nu leder tabellen med en match mer spelad och på samma poäng. Båda lagen har en mycket positiv målskillnad.

Det finns egentligen inte mycket att anmärka på här. Båda lagen, som varit med i den hockeyallsvenska cirkusen under många säsonger nu, har passat på att vässa trupperna inför säsongen och kommer att finnas med i toppen under stora delar av året. Det vågar vi lova.

Det är trots allt så att Hockeyallsvenskan i år känns lite trubbigare. Därmed är det guldläge för många klassiska hockeyallsvenska klubbar.

Annons:

En fantastisk match som väntar

Det som är slående i dessa båda lag är hur man varit starka i sin offensiv under inledningen på säsongen. Det visar sig inte minst i skytte- och poängligan där man har flera spelare i toppen. Albin Lundin leder båda ligor med 23 poäng och totalt elva mål. Strax därefter hittar vi Jonathan Dahlén, också han i Timrå IK, med 20 poäng.

För Björklöven har det här snarare delats upp på fler spelare, som alltså är med och bidrar. Men Fredric Andersson har med sina 8 mål varit viktig. Det har även Justin Crandall med sina 15 poäng varit.

Det som kanske oroar för bortalaget här är att Joe Cannata, målvakt i Björklöven, överlägset leder målvaktsligan sett till räddningsprocent. Å andra sidan är det här en match av en annan karaktär än när Björklöven möter lite sämre motstånd.

Här tror vi att båda lagen vill visa sig på styva linan.

Över 4,5 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, onsdag 23/10
TV:    cmorehockey logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: