Speltips inför Björklöven – Västervik 20/11: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2019

IF Björklöven måste gälla som stora favoriter inför onsdagskvällens möte med Västervik i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Efter i runda slängar 20 fulla omgångar av den hockeyallsvenska säsongen kan vi konstatera att IF Björklöven är i toppen för att stanna. Den säsongsinledning som laget från Umeå har stått för är ingen fluga. Det känns som att man verkligen har fått saker och ting på plats inför den här säsongen – någonting som nu gör att man fått ordentlig utväxling.

Efter 20 spelade omgångar har man 45 inspelade poäng och en målskillnad på +37. Detta gör att man nu leder tabellen med en poäng före Modo Hockey och på samma poäng som BIK Karlskoga, som däremot har en match mer spelad. Det är minst sagt imponerande av Umeåklubben att prestera på den här nivån direkt.

Vad som imponerar är också att man hela tiden har lyckats hålla upp poängtrycket och att snitta 2,25 poäng per match är minst sagt imponerande i hockeyvärlden. Det går inte att blunda för.

Den stora spelaren hittills har varit målvakten Joe Cannata som konsekvent ligger på en räddningsprocent på över 94 %. Det är han också helt överlägsen med i serien. Närmast jagande målvakt befinner sig närmare två procentenheter bakom honom i den interna tabellen för målvakter.

Annons:

IF Björklöven bör vinna här

Nu går IF Björklöven hur som helst in som stora favoriter hemma mot Västervik, ett lag som däremot i stunder visat sig hålla en helt okej nivå. Men skiktningarna i Hockeyallsvenskan är tydliga och då tillhör Västervik tydligt den nedre halvan. Det är faktiskt inte mer än tre poäng ner till negativ kvalplats och Mora IK.

Med andra ord kan man säga att laget har lite press på sig och gärna får avsluta året med en fin segersvit. Att ta sig upp till Umeå för att försöka inleda en sådan svit är inte det enklaste. Vi räknar iskallt med att man gör sitt bästa, men det är i ärlighetens namn inte här och nu som man ska sprattla till.

IF Björklöven är stora favoriter och ska så vara. På hemmaplan är man alltid vansinnigt starka och att man inte skulle vinna här känns direkt osannolikt.

IF Björklöven -1,5 spelas till 1,81 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Björklöven -1,5
Odds: 1,81  (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, onsdag 20/11
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons:

Annons: