Speltips inför IK Oskarshamn – HC Vita Hästen 21/11: Tydlig favorit

Simon Pålsson Publicerat: 21 november 2018

Det vore dumt att blunda för det mycket tydliga favoritskapet inför onsdagens möte mellan IK Oskarshamn och HC Vita Hästen i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Det är åter dags för hockeyallsvenskt fokus och nu får vi äntligen fokusera lite på serieledande IK Oskarshamn. Det lag som varit hela säsongens stora utropstecken i det svenska seriesystemet för ishockey.

Förra säsongen var inte tillnärmelsevis så här övertygande inledningsvis och det faktum att laget nu vunnit 13 av sina 19 inledande matcher säger en hel del. Med ett målsnitt på långt över tre mål per match går det enkelt att härleda anledningen till den fina starten till deras fina offensiv, men faktum är att det finns fler faktorer som helt enkelt måste nämnas.

Att bara ha släppt in 36 mål på 19 omgångar är färre än två insläppta per match och är dessutom hela nio (!) mål bättre än nästa bästa defensiva lag. Det är också den typen av organisation och starka lagkänsla som kan bära riktigt långt i det långa, långa loppet. Kanske är det här säsongen som IK Oskarshamn konkurrerar på allvar?

Spel på favoriten

Nu kommer ett lag som inte alls har inlett säsongen lika starkt på besök till Oskarshamn och det rör sig då om nästjumbon HC Vita Hästen. Det här är ett lag som vi nu gjort oss vana vid att ha i den här serien, men som baserat på inledningen den här hösten kanske kan få det lite tufft.

Med två viktiga vinster mot bottenlagen Tingsryd och Almtuna förra veckan gav laget sig lite nytt hopp, men i övrigt är det en dyster resultatrad om vi blickar bakåt. Allra tydligast är det mot seriens lite starkare lag där HC Vita Hästen i stort sett alltid väger alldeles för lätt.

Nu förväntar vi oss någonting liknande här.

IK Oskarshamn -1,5 spelas till 1,95 gånger insatsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  IK Oskarshamn -1,5
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  19:00, onsdag 21/11
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: