Speltips inför IK Oskarshamn – Timrå IK 2/4: Skarpt läge i SHL-kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 2 april 2019

Timrå IK har 2-1 i matcher att gå på i SHL-playoff, men IK Oskarshamn har varit minst lika bra. Speltips inför match fyra den 2 april 2019 finnes.


Annons:
Hos SHL:s officiella bettingpartner Betsson får läsare hos Spelbloggare.se en unik välkomstbonus om 100% upp till 1000 kronor. Hämta den här!

Annons:

När den svenska hockeysäsongen 2018/2019 drog igång i höstas var det nog inte många som höll IK Oskarshamn som ett potentiellt lag för SHL säsongen därpå. Men faktum är att laget imponerat stort redan från start och tillsammans med AIK dominerade redan i grundserien.

Nu är vi tre matcher in i direktkvalet till SHL där jumbon från SHL, Timrå IK, alltså står för motståndet. Nu har visserligen Timrå IK 2-1 i matcher så här långt, men det har varit idel jämna drabbningar och den bestående känslan är att det kan sluta precis hur som helst.

IK Oskarshamn har imponerande nog också visat gryende form på den viktigaste delen av säsongen, nu från februari månad och framåt. Det började med en stark avslutning i grundserien i Hockeyallsvenskan, fortsatte med tung vinst mot AIK i den hockeyallsvenska finalen och ser nu ut att avslutas med en stark matchserie mot Timrå IK från SHL. Det är synnerligen imponerande från en i sammanhanget relativt liten klubb.

Hemmalaget vinner – igen

Tre omgångar in i detta SHL-playoff kan vi konstatera att resultaten har följt logiken med idel hemmavinster. Å andra sidan har samtliga matcher slutat med uddamålsvinst för endera lag, även fall IK Oskarshamn i våra ögon varit det något bättre laget rent spelmässigt. I förra matchen var det exempelvis ett matchstraff som ställde till det och i första matchen släppte laget in mål (4-4) med några få sekunder kvar av matchen efter att haft ledningen fyra gånger om. Svindlande.

Nu är IK Oskarshamn tillbaka på hemmais och vår känsla är att vi kanske står inför den match som för första gången slutar med lite mer bekväm segermarginal. I våra ögon är det hemmalaget som bör ses som favoriter och tack vare att spelbolagen ser det här som vidöppet (i för sig förståelig logik det också) kommer oddset på hemmaspelet faktiskt upp till riktigt trevliga nivåer.

IK Oskarshamn att vinna match fyra spelas till 1,92 gånger såsen hos Betsson. Då är förlängningen inkluderad och det handlar alltså bara om att laget ska gå segrande ur striden.

Annons:
  Rygga spelet hos Betsson – Få upp till 1000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  IK Oskarshamn vinner (inklusive övertid)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson
Spelstopp:  19:30, tisdag 2/4
TV:   tvtolv logo spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: