Speltips inför Karlskrona HK – Södertälje SK 10/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 9 oktober 2018

Det blir såklart ett målspel inför mötet mellan Karlskrona HK och Södertälje SK i onsdagens omgång i Hockeyallsvenskan. Det tackar vi för.

Annons:

I fotbollens värld är det åter en spelfri dag och allt fokus riktas mot landskamperna närmare helgen. Det gör också att det inte spelas några intressanta matcher i varken det svenska eller utländska ligaspelet, varpå det nu blir fullt fokus på ishockey.

Det tackar vi för.

Det finns nämligen ett väldigt fint värde inom det svenska ligasystemet för ishockey, speciellt om man vågar leta sig ner lite i divisionerna. Hockeyallsvenskan har fått sig ett uppsving sista säsongerna och den här säsongen finns flera profilstarka lag som sätter en extra krydda på serien.

Det finns också en tendens att inte lägga fullt fokus från spelbolagen, varpå det fortfarande går att hitta skeva odds och därmed ett högre spelvärde här än i lätt sönderspelade event från sportens värld. Sådana som lättare hamnar i rampljuset.

Ett självklart överspel

Ett av onsdagens mest trevliga speltips är det inför mötet mellan Karlskrona HK och Södertälje SK. Hemmalaget ramlade som bekant ur SHL förra säsongen och kommer därmed med en viss kraft till Hockeyallsvenskan. På många sätt är det här en klubb som hör hemma i Hockeyallsvenskan – det är liksom en lagom nivå – men det finns fortfarande en generellt hög nivå i spelargruppen.

Säsongsinledningen har varit lite upp och ner, med tre vinster och lika många förluster hittills. Det gör att laget nu är i behov av en meriterande hemmaseger. Ungefär lika svårtolkad är Södertäljes inledning på säsongen, med fyra förluster och två vinster. Det som ser betydligt bättre ut för gästerna är förmågan att alltid göra många mål. Minst tre (!) gjorda i varje match hittills bådar gott.

Ett överspel känns givet här. Hemmalaget går för vinsten och bortalaget har bra slagläge.

Över 4,5 mål spelas till 1,65 gånger krämen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kronor bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  19:00, onsdag 10/10
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: