Speltips inför Karlskrona – Vita Hästen 17/11: Enda mötet på söndagen

Simon Pålsson Publicerat: 17 november 2019

Karlskrona HK gäller som favoriter, men kan få det tufft hemma mot ett formstarkt och svårslaget Vita Hästen i HockeyAllsvenskan.

Annons:

Det spelas alltså inte mer än en enda match från HockeyAllsvenskan på söndagen. Alla andra matcher från den här omgången spelas och avgörs på lördagen, men när det kommer till matchen mellan Karlskrona HK och HC Vita Hästen spelas den alltså först på söndagen.

Det ska också sägas att det här är det sista mötet i HockeyAllsvenskan på ett tag. Efter söndagen kommer två spelfria dagar innan det åter är dags för matcher på onsdagskvällen. Så passa på att njuta av nedsläppet här alltså.

Vita Hästen kommer till matchen med en vansinnig trend på fem oavgjorda matcher på sina sju senaste. Det är uppenbart att man nu blivit ett synnerligen svårslaget lag. Det är egentligen bara Björklöven, serieledarna vid tillfället, som har lyckats vinna mot Vita Hästen sista veckorna.

Det gör att Karlskrona HK har lite press på sig inför den här matchen, trots att man ligger sju poäng före i tabellen.

Annons:

Inget sprudlande möte

Om vi ser till de senaste matcherna mellan dessa båda lag har vi uteslutande fått se matcher så blir väldigt jämna. Uddamålssegrar har varit ett gångbart utfall när Karlskrona och Vita Hästen har gjort upp sista säsongerna. Det är på det hela taget två ganska jämna lag.

Visst, det var imponerande av Karlskrona HK att ta sig upp till SHL för ett par säsonger sedan, men det är också uppenbart att man inte är en klubb på nivån att man ska spela i SHL. Det kan vi konstatera utan att sticka ut hakan för mycket.

Vita Hästen är inte heller ett lag som är redo att ta klivet upp och i ärlighetens namn kommer det att dröja ett tag. Känslan är snarare att det här är två lag som båda hör hemma i HockeyAllsvenskan. Det är en så kallat lagom nivå.

Så här långt på säsongen kan vi konstatera att Karlskrona HK varit snäppet hetare, men formen på sistone har varit lite skakig med ett par starka insatser, men också onödiga förluster. Det värdespel vi hittar inför den här matchen riktar sig mot 1×2-marknaden.

X (oavgjort) kan spelas till 4,15 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, söndag 17/11
TV:    cmorehockey logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: