Speltips inför Leksand – Karlskrona 21/11: Tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 22 november 2018

Leksands IF tar sig an toppkonkurrenten Karlskrona HK på hemmaplan i ett av de hetare mötena från Hockeyallsvenskans onsdag.

Annons:

Det är dags för ett riktigt slagkraftigt möte på onsdagen när Hockeyallsvenskan dukar upp Leksand och Karlskrona. Med tanke på att det här mötet senast för ett par veckor sedan slutade hela 7-4 har vi vissa förväntningar inför den här matchen.

Men faktum är att det brukar bli en motreaktion på den typen av väldigt galna resultat. När två lag stångat sina huvuden blodiga mot varandras pannor är det en indikation på att nästa steg som väntar är en mer återhållsam tillställning mellan två lag som inte vill bjuda på lika mycket längre. Hur glada tror ni försvararna och målvakten var efter 11 mål i den senaste matchen?

Nu tror vi därför på ett lite tätare möte mellan två lag som faktiskt känns väldigt jämna. Visst, Leksand är kanske snäppet vassare men det känns marginellt. Det är två lag som kommer att finnas med i toppstriden hela säsongen och som kan komma att spela nyckelmöten mot varandra under vårens kvalseriespel.

Ett vettigt 1X2-spel

Sista veckorna har egentligen både Leksand, som är trea i tabellen, och gästande Karlskrona, som ligger en placering bakom i Hockeyallsvenska tabell, visat prov på väldigt bra form. Båda lagen har någon enstaka förlust senaste veckorna och går egentligen som tåget på det stora hela.

Samtidigt är det också som så att lagen ofta spelar ganska jämna matcher och sällan sköljer över sina motståndare på ett helt dominant sätt. Det är en jämn serie det här och när då två av seriens bästa lag gör upp adderas ytterligare en dimension i att inget lag vill förlora.

Det är vad vi tror kommer hända här.

Det blir jämnt och då ligger X nära till hands.

X (oavgjort) spelas till 4,50 gånger pengarna hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,50 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  19:00, onsdag 21/11
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: