Speltips inför Leksands IF – Karlskrona HK 19/10: Klart målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 18 oktober 2018

Det blir ett väntat toppmöte i Hockeyallsvenskan på fredagskvällen när Leksands IF tar sig an Karlskrona HK i den elfte omgången.

Annons:

Det är precis som vanligt den här veckan då fredag innebär full omgång i Hockeyallsvenskan. För den som inte kan bestämma sig går det att välja och vraka mellan en hel drös med matcher, men vårt fokus hamnar såklart på mötet mellan Leksands IF och Karlskrona HK.

Anledningen är egentligen tvådelad. För det första känns det här som ett synnerligen hett möte på förhand, med två offensivt starka lag med namnkunniga trupper och som både har starka kopplingar till SHL på senare år. Det adderar en viss spänning i sig. Vi tror helt enkelt på en bra och underhållande hockeymatch här. Det ska inte förringas.

Vidare har vi ett väldigt intressant speltips till matchen och tycker oss ha hittat fint spelvärde inför fredagens kanske mest intressant möte – men det är som sagt enligt vår egen utsago. Låt oss djupdyka i matchen.

Ett målspel i fokus

Om vi ser till tabellen har varken Leksand eller Karlskrona lyckats med målsättningen att ta kommandot redan från start. Båda lagen har en drös poäng upp till serieledande AIK (två matcher mer spelade) och Modo (på samma antalet matcher). Det gör att vi räknar med att båda lagen gärna vinner den här matchen.

Det finns dock klara likheter mellan lagen, som båda inlett säsongen med att göra 30 mål vardera på 10 spelade omgångar. Det ger ett snitt på stabila tre mål per match. Varken Leksand eller Karlskrona har heller imponerat med någon högklassig defensiv, utan ligger på 25 respektive 27 insläppta mål. Det bör tala för mål här.

Leksand har vind i sin segel efter fina 6-2 borta mot Almtuna senast, samtidigt som Karlskrona då bortaslog Björklöven med 5-4 efter en galen match. Två offensivt stärkta lag alltså. Det talar för mål.

Över 5 mål, asian handicap spela till 1,81 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, asian handicap
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, fredag 19/10
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: