Speltips inför Modo – AIK 2/11: Tungviktsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 1 november 2018

Det är formen som är den stora skillnaden inför fredagens tungviktsmöte i Hockeyallsvenskan mellan tvåan AIK och trean Modo Hockey.

Annons:

Det går inte att blunda för att det som är det hetaste mötet från Hockeyallsvenskan på fredagen spelas i Ö-vik mellan Modo Hockey och gästande AIK. Det här är två av ligans klart mest tunga klubbar i termer av supporterstöd, historia och rykte runt om i Sverige.

Det som oroar något för hemmalaget är den svaga formen. Med fyra förluster på sina fem senaste matcher har formen varit ett frågetecken i oktober månad, men tack vare en starkare inledning på säsongen har laget inte tappat för mycket mark i den totala tabellen än.

Faktum är att Modo Hockey fortfarande ligger trea och har bra häng på att ta över topplaceringarna vad det lider. Men för att det ska kännas som ett reellt mål gäller det att faktiskt hitta tillbaka till vinnarspåret igen, där defensiven behöver fixas omgående. Det kan dock bli tufft mot det som är ett av seriens mest målfarliga lag, AIK.

Formen bättre hos gästerna

Vår känsla är att det här är precis den typen av match där båda lagen vill tuppfighta sig lite. Det handlar om att visa sig på styva linan och våga gå för att vinna matchen. Det lag som blir passivt kan komma att straffas direkt.

AIK har bättre form och har öst in mål i sina sista matcher. Eller vad sägs om 13 gjorda mål i de tre senaste mötena? Det gör att 08-laget kommer till Ö-vik med starka förhoppningar om att ta tre poäng, men också göra det genom att dominera matchbilden.

Ett överspel känns givet och det är primärt på AIK som vi vågar lita i det här läget.

AIK över 2,5 mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  AIK över 2,5 mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, fredag 2/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: