Speltips inför Modo Hockey – Almtuna IS 3/1: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 3 januari 2020

Modo Hockey gäller som favoriter inför matchen mot Almtuna IS på hemmaplan i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Efter ett par dagars ledighet över nyårshelgen är det nu åter dags för den hockeyallsvenska serien att kliva in med full kraft. Nu har spelarna fått ett par dagars vila i benen och någonting annat än full kraft kan vi inte tänka oss när säsongen nu startar om igen.

Det här är också ett bra läge för lag att vända på negativa trender. En sådan kan man ändå konstatera att Modo Hockey inte har haft på länge, med tanke på att man är med i toppen och har gjort det bra under egentligen hela hösten.

Nu föll man visserligen med tunga 3-7 precis innan nyårsafton, då hemma mot Timrå IK, men innan den matchen hade man radat upp vinst efter vinst i december. Hela den avslutande månaden på 2019 går till historien som en mycket stark månad för Modo Hockey.

Nu blir det tredje gången den här säsongen som laget tar sig an Almtuna IS, ett lag som man vann med hela 5-0 mot senast lagen möttes i Övik. Men det senaste mötet, i Almtuna, slutade faktiskt med 2-0-vinst för hemmalaget.

Annons:

En klar vinst väntar

Almtuna IS åkte som bekant in i den här säsongen som på ett bananskal efter att man tilldelats en extra plats i serien. Detta sedan IK Pantern från Malmö gått i konkurs i slutet på förra säsongen. Det var en tung käftsmäll för den klubben, men ett välkommet besked för Almtuna IS.

Nu är det fortsatt så att Almtuna IS är den förening som varit i Hockeyallsvenskan flest säsonger i följd och som överlevt längst i det här steget.

Inför den här matchen kan vi dock konstatera att Almtuna IS hör till den nedre delen av tabellen även den här säsongen. Det har inte varit ett särskilt bra år för Almtuna IS, även om man har lite marginal ner till en nedflyttningsplats.

I våra ögon är Modo Hockey klart bättre och vi räknar med att man vinner matchen. Modo Hockey -1,5 spelas till 1,61 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Modo Hockey -1,5
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, fredag 3/1
TV:    cmorelivetva logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons:


Annons: