Speltips inför Modo Hockey – Tingsryds AIF 29/11: Hockeyallsvenskt möte

Simon Pålsson Publicerat: 29 november 2019

Tingsryds AIF tar sig till Övik med god form och bör kunna streta emot bra mot ett svårbedömt Modo i HockeyAllsvenskan.

Annons:

Nu är det åter dags för fredag och den som kan sin svenska hockey vet att det här också innebär att det spelas en sånär full omgång i Hockeyallsvenskan. Det gör att man kan grotta ner sig i ett antal intressanta matcher för att hitta det möte som har mest spelvärde.

Den här gången tycker vi att mötet mellan Modo Hockey och Tingsryds AIF är det möte som sticker ut ur ett spelperspektiv. Att det sedan också är ett möte som med stor sannolikhet blir underhållande gör inte saken sämre. Här tänker vi såklart passa på att njuta lite också.

Modo Hockey förlorade senast, borta mot Almtuna IS, i en riktigt svag match och behöver nu studsa tillbaka för att inte halka efter direkt. Visst, man ligger fortfarande som tvåa i tabellen, men det är jämnt där uppe och flera lag knackar på dörren till toppstriden. Det är också så att IF Björklöven så sakteliga drar ifrån allra längst upp.

Tingsryds AIF då? Jo, man är ett av mittenlagen den här säsongen och redan nu känns det som att man kommer att kunna undvika den absoluta nedflyttningsstriden. Det finns å andra sidan en stor risk att det här åter blir den typen av säsong där man hamnar lite i ett mellanting mellan att slåss om uppflyttning (som är för tidigt) och att inte ens behöva oroa sig för nedflyttning. Med andra ord en betydligt starkare säsong än vanligt för TAIF.

Annons:

Hemmalaget är för starka – eller?

Det är väldigt lätt att få för sig att Modo Hockey skulle bli en lite för svår utmaning här för Tingsryds AIF, inte minst med tanke på hur starka man har sett ut under inledningen på säsongen och hur läget i tabellen är.

Modo Hockey har varit mycket formstarka på senare tid, med en otrolig offensiv och ett spel på hemmaplan som imponerar. Det är framför allt målproduktionen som sticker ut och det gör att man är väldigt svåra att stå emot.

Mot bakgrund av detta faktum är det såklart glädjande för bortalaget att man också prickat formen p åslutet, med tolv gjorda mål i de tre senaste matcherna. Med andra ord snittar man alltså fyra gjorda mål per match nu på slutet.

Här tror vi att offensiven i båda läger kommer att hamna i fokus och vi har goda förhoppningar om att få se mål i stora lass i den här matchen. Det är vår absoluta förhoppning på förhand.

Över 5,5 mål spelas därför till 1,90 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,90
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, fredag 29/11
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons:

Annons: