Speltips inför Modo Hockey – Västerås 13/11: Hockeyallsvenskt möte

Simon Pålsson Publicerat: 13 november 2019

Modo Hockey har makalös form med tio raka vinster och hoppas nu ta vinst nummer elva när Västerås kommer på besök i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Modo Hockey är storklubben som har legat lite på dekis sista säsongerna, men som baserat på den sista tidens resultat och prestationer kanske äntligen har vaknat till liv igen. Är det här året då Övik tar sig tillbaka till finrummet eller blir det pannkaka av hela satsningen den här gången också?

Som det ser ut nu är det alltså lovande för deras del. På sina senaste matcher har man tio raka vinster i hockeyallsvenskan och har öst in mål fullkomligt sista veckorna. Eller vad sägs om resultatraden nedan?

3-1.
9-3.
5-1.
5-4.
4-3.
4-0.
5-0.
5-1.

Då nämner vi alltså åtta raka vinster som man nu har haft, i vilka man har öst in mål. Det är mycket som fungerar väldigt bra i klubben för närvarande och det gör också att man är en seger ifrån att knipa en av två viktiga platser i toppen. Det här kan faktiskt bli en riktigt kul säsong.

Västerås då? Jo, faktum är att laget har med sig tre raka vinster mot Modo Hockey och att det i sig kan vara ett litet psykologiskt övertag att försöka luta sig mot. Men i övrigt är formen lite så där, även fall man har tre vinster på sina fyra senaste matcher. Det här känns åter som en typisk mittensäsong för deras de.

Annons:

Henrik Björklund dominerar

En av många anledningar – i sin ensamhet också den kanske allra största – till att Modo Hockey har gjort en så fin uppryckning på senare tid stavas Henrik Björklund. Efter en lite mer trevande säsongsinledning har forwarden fått utväxling på sitt spel och öser nu in poäng för sitt lag.

Henrik Björklund står nu på fina 11 gjorda mål och därmed inte bara sitt lags absolut bästa målskytt, utan också den som ligger tvåa i den totala skytteligan. Det säger sig själv att en sådan spelare är viktig att ha i sitt lag om man vill kunna slåss i toppen resten av den här säsongen.

Linus Lundin, målvakt, är också en förklaring till att det har gått så bra hittills. Modo Hockey släpper in oerhört få mål och det är egentligen den huvudsakliga anledningen till att man nu har +34 i målskillnad. Det är +2 i varje match eftersom man alltså hunnit med att spela 17 omgångar hittills.

Modo Hockey att vinna även den här matchen känns som rent av givet. Det blir också vårt speltips inför mötet.

Modo Hockey att vinna (ordinarie tid) spelas till 1,71 gånger såsen hos Unibet.
Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Modo Hockey vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, onsdag 13/11
TV:   cmorehockey logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Annons: