Speltips inför Modo Hockey – Vita Hästen 16/10: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 16 oktober 2019

Det finns ingen anledning att förvänta sig en sprakande målfest inför mötet mellan Modo Hockey och Vita Hästen i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Då är det åter dags att försöka fokusera på Hockeyallsvenskan, som på onsdagen bjuder upp till vad som nästan är en helt full omgång. Det är en fin tradition det här med onsdagshockey från den näst högsta serien i det svenska seriesystemet.

En match som sticker ut är den mellan Modo Hockey, som hakat på en bit efter topplagen, och Vita Hästen. I skrivande stund är Vita Hästen utanför kvalserien, men har bara en poäng upp till såväl åttondelsplatsen som sjätteplatsen i tabellen. Om man vinner går man dessutom om Modo i den jämna tabellen.

Det här är två lag som i fyra av de fem senaste matcherna – det har trots allt blivit en hel del inbördes matcher de senaste åren – spelt oerhört målsnåla historier. 1-0 har varit gångbart (tre av matcherna har slutat så) och i den fjärde match under 4,5 mål slutade det med 2-1-vinst för Modo Hockey.

Annons:

Är det här året

Modo Hockey har sedan storhetstiden för en herrans massa år sedan strävat efter att försöka nå samma höjder igen som klubb, som lag och som organisation. Det går väl att säga en hel del, men att man skulle ha varit nära sista åren vore att ljuga.

Det är ingen hemlighet att Ö-vik som stad kanske inte ger de allra bästa förutsättningarna, men traditionen med starka egenfostrade spelare har burit långt flera gånger tidigare.

Den här säsongen har det öppnat sig en liten chans när Hockeyallsvenskan spontant känns lite svagare än tidigare – med många lag som slåss om det. Nu kanske det ska mycket till för att man ska kunna hota lagen från SHL i kommande kvalspel, men att ligga i toppen i Hockeyallsvenskans grundserietabell borde inte vara omöjligt.

Med det sagt har Modo Hockey inte öst in mål nu och när man ställs mot ett svårspelat bortalag, där styrkan ligger i defensiven och den formstarke målvakten Viktor Kokman kan det nog bli tuffare än vad många tror.

Under 5 mål (asian handicap) spelas till 1,86 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, onsdag 16/10
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: