Speltips inför Södertälje – Tingsryd 20/12: Bra slagläge

Simon Pålsson Publicerat: 20 december 2018

Det är fina förutsättningar som råder inför torsdagens möte mellan Södertälje SK och Tingsryd AIF i mitten av tabellen i Hockeyallsvenskan.

Annons:

Det är åter en full omgång som stundar i Hockeyallsvenskan och för älskaren av inhemsk ishockey går det minsann inte att klaga på spelschemat för närvarande. Här väntar dessutom ett mycket viktigt möte just kring strecket – alltså det streck som avgör vilka lag som kommer att få spela i kvalserien.

Efter en intensiv inledning på säsongen är det nu vi börjar se skiktningar i tabellen på allvar, varpå det här mötet är av yttersta vikt för inte minst bortalaget. Just nu har laget fyra poäng upp till en rad lag, däribland Södertälje SK. En förlust hade inneburit att avståndet växer, medan en vinst i princip innebär att laget är ikapp.

Med andra ord går det att kalla det här perfekta förutsättningar för gästerna, om det bara vore att laget skulle få spela på hemmaplan. Där vet vi att de är något bättre, men med tanke på att formen är lite på uppgång och det är så mycket som står på spel litar vi på en stark insats från bortalaget här.

Ett spel på gästerna

Som det ser ut nu så seglar Södertälje SK mot spel i kvalserien men det är som bekant väldigt jämnt i Hockeyallsvenskan. Toppen har dragit ifrån så sakteliga men strax bakom är det fortfarande huggsexa om de sista platserna. Det faktum att det är så tätt i tabellen lägger också ett speciellt skimmer över matcherna som ska spelas i den regionen.

Formen är ganska god i båda läger egentligen och för hemmalagets del har det varit en klart positiv trend sista veckan. Efter att ha förlorat tre raka matcher studsade laget tillbaka med 0-4 borta mot krislaget Leksand och vann sedan även mot konkurrenten Karlskrona HK med uddamålet. Två viktiga vinster.

Tingsryds AIF har fått fart på formen och har sedan 23 november vunnit sju av sina nio senaste matcher. Det är ett synnerligen starkt facit och på senare tid har laget avfärdat flera tunga motståndare. Därför tänker vi investera förtroende i gästerna.

Tingsryds AIF över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,80 gånger krämen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt två mål från bortalagets sida.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Tingsryds AIF över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 20/12
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: