Speltips inför Timrå IK – Kristianstads IK 25/10: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 25 oktober 2019

Timrå IK behöver en trepoängare hemma mot Kristianstads IK i Hockeyallsvenskan på fredagskvällen.

Annons:

Timrå IK hade bra chans att gå upp i hockeyallsvensk serieledning, men det blev förlust mot toppkonkurrenten IF Björklöven. Men trots det ser vi tillbaka på en oerhört stark inledning på säsongen för laget.

Nu väntar inga mindre än Kristianstads IK, som inför den här säsongen är nykomlingar i Hockeyallsvenskan och som faktiskt gjort det helt okej.

På förhand var man grovt nederlagstippade, men efter att ha öppnat med flera vinster har man nu skaffat sig lite marginal. Å andra sidan går det snabbt i hockey och snart kan man vara direkt inblandade i bottenstriden, då med negativt kval som risk, igen.

Timrå IK har haft en viss Jonathan Dahlén i laget under inledningen på säsongen. Den 21-årige talangen har redan gjort 20 poäng på tolv omgångar och jagas därmed av lag i SHL. Men enligt egen utsago tänker han fortsätta hela hösten i Timrå IK. Albin Lundin har inte heller varit dålig med sina 23 poäng – överlägset mest i hela serien.

Annons:

Timrå IK studsar tillbaka

Som sagt var det en tung förlust för Timrå IK senast, men faktum är att man fortsatt har chansen att gå upp i delad serieledning efter lika många spelade matcher som IF Björklöven. Nu spelar i för sig Umeålaget också på fredagskvällen, men om vi bara ser till antalet spelade matcher är så fallet.

Det lär vara en bra motivation inför matchen mot nykomlingarna Kristianstads IK, ett lag som man såklart ska slå. Framför allt på hemmaplan bör Timrå IK vara ett starkare lag rakt igenom. Någonting annat vore en skräll.

Dessutom har vi en känsla av att man gärna studsar tillbaka med en vinst direkt efter den svaga insatsen senast. Det räckte inte till poäng den gången, men nu behöver man alltså vinna för att rädda sitt anseende lite.

Timrå IK -1,5 spelas till fina 1,90 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Timrå IK -1,5
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, fredag 25/10
TV:   cmorelivetre logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 
Annons: