Speltips inför Vita Hästen – Modo Hockey 26/2: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 25 februari 2020

Modo Hockey behöver ett par vinster till för att säkra sin andraplats i Hockeyallsvenskan. Nu bör man vinna mot HC Vita Hästen den 26 februari 2020.

  Spela på vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Hockeyallsvenskan har förgyllt vår onsdagar under hela säsongen, och naturligtvis är det inget undantag den här veckan. Nu återstår i för sig bara ett halvfull antal omgångar innan det här ska komma att avgöras i skarpt läge, men än finns det ett par speltips till att suga ut från grundserien.

Det går att säga en hel del om säsongen i Hockeyallsvenskan, men att den varit underhållande är ett understatement. Ur ett spelperspektiv har det också gått att hitta fint spelvärde under hela säsongen – i stort sett.

Modo Hockey är ett av lagen som nu ser ut att ha en bra chans att nå SHL, eftersom man ligger tvåa och troligen får möta IF Björklöven i den hockeyallsvenska finalen. Men Timrå IK jagar bara tre poäng bakom, så det här kommer att bli tight hela vägen in. Modo Hockey har alltså en hel del att förlora här.

Vita Hästen har en del att spela för i sin tur, men är redan klara för att få spela kvalserien uppåt. Det vore orimligt om man hade högre ambitioner än så, kan vi tycka. Dels med tanke på hur bra laget är, men också på vilken nivå klubben ligger just nu.

Annons:

Enkel vinst för bortalaget

Modo Hockey har med sig två vinster på tre möten med Vita Hästen under säsongen, och det enda mötet man förlorade var just i Norrköping. Då blev det uddamålsvinst för hemmalaget. Men med tanke på att Modo Hockey vann med klara 5-0 senast lagen möttes, för en dryg månad sedan, tycker vi oss vara säkra på klasskillnaden.

En annan sak som är värd att notera är att Modo Hockey har tre raka vinster på slutet, och då ingår en bortavinst. På bortaplan har man generellt varit starka under hela året, och ska det här bli ett minnesvärt år för Modo Hockey hela vägen in i mål behöver man behålla den grejen.

Här tycker vi trots allt att det finns en ganska klar skillnad mellan lagen, och kommer därför att backa bortalaget att vinna matchen till slut.

Modo Hockey vinner spelas till 1,82 gånger såsen hos Coolbet. Då är det under ordinarie tid som gäller.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Modo Hockey vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,82
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 26/2
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo

 

Annons: