Speltips Karlskoga – HV71 12/4: Semifinal 3

Martin Efvergren Publicerat: 12 april 2022

HV71 leder med 2-0 i matcher mot ett BIK Karlskoga som nu får spela på hemmais för första gången i den här semifinalen i Hockeyallsvenskan. Matchen spelas tisdagen den 12 april 2022 med nedsläpp kl 19.00.

Karlskoga – HV71

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

BIK Karlskoga spelade hem 100 poäng i grundserien av Hockeyallsvenskan och blev därmed trea i tabellen. Man slutade därmed 16 poäng efter seriesegrarna HV71.

I kvartsfinalen av det här slutspelet ställdes Karlskoga mot Mora som man kunde slå med 4-1 i matcher. Värmlänningarna vann då samtliga sina tre hemmamatcher och nu får man spela på hemmais för första gången den här semifinalserien.

Man har dock hamnat i ett 2-0-underläge efter att HV71 vunnit de två första matcherna i Jönköping. I fredags blev resultatet 2-1 och i söndags slutade det 5-2. Karlskoga har, med sitt fysiska spel, stått upp på ett bra sätt i båda matcherna men HV:s skicklighet har varit för stor.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

HV71:s bredd är överlägsen

Storfavoriterna HV71 har en organisation och ett lag på pappret som inga andra kan mäta sig med i Hockeyallsvenskan. Nu har man kopplat greppet om den här semifinalen och frågan är om man kan utöka det övertaget på bortais.

Senast HV mötte BIK Karlskoga i Karlskoga var i början av mars. Då vann Tommy Samuelssons manskap på med 4-1. Totalt sett vann HV71 tre av fyra möten i grundserien.

Precis som Karlskoga så vann HV71 sin kvartsfinal med 4-1 i matcher där Västervik stod för motståndet. Man vann då samtliga fyra matcher med god marginal, bland annat med 11-2 i den första matchen i Västervik.

I det första mötet i den semifinalen var det Karlskoga som inledde bäst då man tog ledningen. Därefter åt sig HV in i matchen och kunde till slut vinna med 2-1. I söndagens möte var det inte lika jämnt. Då tog HV kommandot från start och gav egentligen aldrig Karlskoga någon chans att komma in i matchen.

På hemmais förbättras förstås Karlskogas chanser. Samtidigt har de hamnat i uppförsbacke och det lär krävas lite mer än bara fysiskt spel och riskminimering om de ska kunna vända den här matchserien.

HV71 har en otrolig bredd där alla femmor hade kunnat vara ledande i alla lag i den här serien. Det gör dem väldigt svårstoppade och som jag ser det finns det god anledning att tro att man kommer ta tredje raka segern här. Till klart spelvärda 1.82 gånger pengarna hos Expekt blir mitt spel att HV71 vinner under ordinarie tid.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: HV71 vinner
Odds: 1.82
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, tisdag 12 april 2022
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: