Speltips Karlskoga – Väsby 20/11: Utklassning

Simon Pålsson Publicerat: 20 november 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

BIK Karlskoga öser in mål i HockeyAllsvenskan och gäller som enorma favoriter inför mötet med Väsby IK fredagen den 20 november 2020.

  Rygga vårt speltips hos comeon!
Annons. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Gäller nya kunder hos ComeOn.

Det har varit speciella tider sista veckorna i HockeyAllsvenskan, med många inställda matcher och omgångar som av den anledningen inte har kunnat fyllas. Det gör att ett par av lagen nu kliver in i slutet på november månad utan att ha spelat matcher på ett tag.

Som utomstående är det inte heller helt enkelt att läsa av tabellen, men det fins ändå saker som man kan ha med sig inför fortsättningen.

En av de mer tydliga sakerna är kring bottenstriden där det är uppenbart ett par lag som inte riktigt håller måttet som krävs. Det tydligaste bottenlaget av alla är Väsby IK, som blivit precis så tunna som man hade befarat på förhand.

I egenskap av nykomlingar är det också uppenbart att man får det tufft när man kliver upp en nivå. Väsby IK har dock haft det otroligt tungt med åtta poäng på 15 spelade matcher. Dessutom har man den smått otroliga usla målskillnaden på -34 efter bara 15 spelade matcher. Då får man det tufft att stå upp. Den saken är säker.

Om vi ser till formen på slutet får vi skruva tillbaka tiden en bra bit för att hitta senast som detta Väsby IK vann en hockeymatch. Senast man tog poäng var i för sig senast, hemma mot Västervik, men i övrigt har det sett tunt ut. Den senaste vinsten kom i mitten av oktober, borta mot samma Västervik.

BIK Karlskoga öser på

BIK Karlskoga har spelat 16 omgångar och parkerar nu på en slutspelsplats. Det ser ut att vara en stark inledning sett till ett par saker, och det som egentligen imponerar mest är att man prickat formen ordentligt nu på slutet.

BIK Karlskoga har öst in mål bara sista veckorna, med 15 gjorda mål på sina två senaste matcher. Dessutom har båda matcherna varit på hemmaplan. Det är ett bra tecken inför matchen mot Väsby IK.

Oavsett när dessa båda lag hade spelat mot varandra hade BIK Karlskoga varit den givna favoriten, men med tanke på formen i bortalaget, och det faktum att BIK Karlskoga fullkomligt öser in mål nu, ska favoritskapet vara ännu tydligare nu.

Jag kan helt enkelt inte se hur BIK Karlskoga ska misslyckas med att vinna här.

BIK Karlskoga -2,5 spelas till 1,82 gånger såsen hos ComeOn.

BIK Karlskoga - Väsby IK

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen.

Jämför odds: