Speltips Kristianstad – Björklöven 6/10: Ny slakt att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 6 oktober 2021

Kristianstads IK gäller som stor underdog inför mötet med IF Björklöven på hemmaplan i HockeyAllsvenskan. Matchen spelas 6 oktober.

Kristianstads IK - IF Björklöven

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Om det är någonting som jag imponerats av med IF Björklöven under flera säsonger är det offensiven som laget har och baserat på de tre första omgångarna i årets HockeyAllsvenskan känns det som att man lyckats bibehålla samma styrka.

IF Björklöven har på tre omgångar jgort 16 mål framåt – och det är bara Almtuna IS i toppen av tabellen som kan matcha den siffran.

Trots det har IF Björklöven märkligt nog lyckats förlora en av sina matcher hittills, hemma mot Västerviks IK senast. En riktig svag insats slutade med 0-1-förlust i en märklig historia, men det tror jag mer var ett olycksfall i arbetet.

IF Björklöven öppnade däremot säsongen med tio gjorda mål (!) borta mot Södertälje SK i premiären och sen hela sex mål hemma mot Kristianstads IK i omgång två. Nu möter man samma skånska lag på bortaplan.

6-3-vinsten var ett tydligt tecken på att övertaget som IF Björklöven hade på skåningarna från förra säsongen finns kvar.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

IF Björklöven öser på framåt

Det är alltid ett bra karaktärstest att se hur ett lag reagerar på en sämre insats från förra veckan. Helgens poängtapp mot Västerviks IK var inte bara ett riktigt svag resultat, det var också en skrämmande insats för IF Björklöven.

Däremot tycker inte jag att man ska dra några för stora växlar redan. Det kan snarare vara en nödvändig väckarklocka för ett lag som IF Björklöven.

Att IF Björklöven väntas bli en del av toppstriden den här säsongen också är givet, men med tanke på det nya slutspelsupplägget i HockeyAllsvenskan är det inte heller lika viktigt att sluta topp två i tabellen. Det är nya tider nu och då blir grundserien rimligen inte fullt så viktig, då den i praktiken bara ger ranking och hemmaplansfördel inför slutspelet. Det kan man klara sig utan. Det är klart viktigare att toppa formen i rätt läge.

KIK har tre förluster på lika många försök och antalet insläppta (13 på tre omgångar) oroar inför fortsättningen. Nu tror jag att man får det tufft igen.

IF Björklöven vinner spelas till 1.68 gånger insatsen hos Expekt. Då är det under ordinarie tid som gäller.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: IF Björklöven vinner (ordinarie tid)
Odds: 1.68
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, onsdag 6 oktober 2021
TV:  cmorelivetre logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: