Speltips Kristianstad IK – HV71 26/11: Gästerna bara kör

Oskar Jörnevik Publicerat: 26 november 2021

Fredagen den 26 november 2021 är det dags för Kristianstad att gästas utav seriefavoriten HV71. Gästerna leder serien i överlägsen stil.

Kristianstad IK - HV71

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kristianstad inledde serien med att torska sju raka matcher, dock var det ett mycket tufft schema. Hemmalaget är nu inne i en mäktig svit och har vunnit sina tio av 12 senaste matcher. Hemma i Skåne är man riktigt starka i nuläget och har sju raka segrar. Krististandstad har på pappret en mycket spännande trupp och kan mycket väl sluta topp sex om laget lirar som man gjort senaste månaderna. Kristianstad vann mot BIK Karlskoga i Nobelhallen under onsdagskvällen, något man inte gjort så ofta.

HV71 åkte ur SHL förra säsongen, men klubben rustade för att vara i Hockeyallsvenskan bara denna säsong. Efter 18 omgångar, finns det ingen som tyder på att något lag ska slå HV. Endast en förlust på 18 omgångar är facit för HV71 så här långt. HV71 har fyra formationer som håller toppklass i denna liga, och alla matcher HV spelar i år är man favoriter. Senast lagen möttes låg HV under med två mål med en minut kvar, men lyckades vända på steken och vinna.

Hemmalaget behöver bli lite bättre i såväl powerplay som boxplay. Powerplay spelet ligger på 18%, vilket är några procentenheter för lågt. Boxplay spelet ligger på dryga 80%. Något hemmalaget är mycket starka på är när laget gör första målet, då vinner man över 80% av matcherna. HV71 är i toppen av nästintill alla statistik kolumner. Gästerna har ligans bästa boxplay, men är långt ifrån etta i powerplay statistiken. Visst, 24% är en bra siffra, men har långt till ettan som ligger på 30%.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kristianstad har värvat bra!

Kristianstad spelade på sju backar och 13 forwards i mötet med Karlskoga, det var Gustav Bouramman och Alex Rauter som saknades. Lagets importer har verkligen varit ledande spelare och det är Kristoff Kontos som leder interna, tätt följt av Trevor Cheek. Den två meter långe Gustav Olhaver går mot en riktigt bra säsong. Min personliga favoriter är Dennis Svensson som kan spela i alla spelformer. Hemmalaget har en stark backuppsättning där Amil Krupic håller mycket hög klass. Det gör även Rikard Olsen och Erik Flood med. Kristianstad har även en bra målvakts uppsättning, summerar vi hemmalagets trupp så håller den hög klass.

HV71 har seriens bästa spelartrupp. Det var många spelare som stannade kvar i HV71 efter degraderingen. Simon Önerud (missar matchen mot Kristianstad), Fredrik Forsberg och Tyler Vessel är enligt mig för skickliga för denna liga. Nyförvärvet i Tommi Huhtala har på 14 matcher stått för 14 pinnar. Martin Thörnberg kommer att spela matcherna mot Kristianstad i helgen. HV71 har en stark backsida med namn som Chad Billins, Daniel Bertov och Nichlas Torp.

Nej, HV71 är bättre än Kristianstad när det kommer till allt. Visst, Kristianstad var nära att vinna i senaste mötet men det har bara gjort att HV71 kommer ännu mera taggade till denna uppgift. Mitt spel i matchen blir HV71 rak, jag ser inte hur Kristianstad ska kunna störa HV här. Visst är Kristianstad skickliga, men saknar det lilla extra för att slå HV71, det märktes i senaste fighten lagen emellan. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: HV71 vinner
Odds: 1.75
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19.00, fredagen den 26 november 2021
TV:  cmorehockey logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: