Speltips Kristianstad – Karlskoga 24/9: HockeyAllsvenskan

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2021

Kristianstads IK har kunnat stärka spelartruppen inför säsongen, men lär väga lätt mot BIK Karlskoga i den hockeyallsvenska premiären.

Kristianstads IK - BIK Karlskoga

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det var efterlängtat när Kristianstads IK för två säsonger sedan tog sig upp till HockeyAllsvenskan och efter två raka säsonger där man klarat att hålla sig kvar kan man nästan börja tala i termer av att man är etablerade.

Kristianstads IK har i för sig fått slåss med näbbar och klor, samt blev räddade av corona första året, men är trots allt kvar i den näst högsta hockeyligan i Sverige. Det gör att man har kunnat utveckla en helt ny plattform.

Man ska komma ihåg att det är viktigt för klubbar på den här nivån att kunna ta nästa steg och det går inte att göra utan ekonomiska muskler. Sådana är betydligt lättare att bygga högre upp i seriesystemet.

Kristianstads IK är därför ett aningen starkare lag nu än för två år sedan, hävdar jag, och det är nog inte omöjligt att skåningarna kan ställa till det en del under den här säsongen i HockeyAllsvenskan.

Men med det sagt är oddsen tydliga när man placerar Kristianstads IK som det näst sämsta laget i divisionen, bakom Troja/Ljungby. Samma lag som Kristianstads IK vann med uddamålet mot under försäsongen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

BIK Karlskoga går på knock

I en annan del av oddstabellen, om vi kan kalla det så, hittar vi BIK Karlskoga som varit ett etablerat topplag i HockeyAllsvenskan på senare år och som nu hoppas kunna ta det där till nästa nivå.

I det långa loppet spelar egentligen inte premiären mot Kristianstads IK särskilt stor roll när det kommer till poängen, men det är såklart viktigt för ett lag som BIK Karlskoga att få en stark start.

Bakom storfavoriten HV71 och den främsta utmanaren IF Björklöven är det BIK Karlskoga, tillsammans med ett knippe lag som Mora IK, Modo Hockey, AIK Hockey och Västerås IK, som ska ställa till det.

Det må vara i slutspelet som det verkligen spelar roll att pricka formen, men för att få positiv energi in i spelargruppen tror jag att topplagen tar de första omgångarna på största möjliga allvar. Rimligen är det också då som alla är väldigt sugna på att spela.

Därför tror jag att Kristianstads IK kommer att få det tufft här och jag spelar därför det raka spelet på BIK Karlskoga.

BIK Karlskoga vinner (ordinarie tid) spelas till 1.74 gånger insatsen hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BIK Karlskoga vinner (ordinarie tid)
Odds: 1.74
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, fredag 24 september 2021
TV:  cmoreplay logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: